De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Reinigingsdienst voor raamdecoratie

Raamdecoratie weer als nieuw!

Hangt je raamdecoratie al meerdere jaren dan is de kans groot dat er al meerdere vlekjes van insecten en zwarte aanslag van kaarsen en de verwarming op is gekomen. Hierdoor heeft de raamdecoratie niet meer de mooie uitstraling zoals het moet zijn maar is het nog niet de tijd om het te laten vernieuwen.

Daar hebben wij nu de oplossing voor! Door middel van hi-tech ultrasonoor apparatuur kunnen wij jouw raamdecoratie zorgvuldig reinigen. Bij deze techniek worden door water ultra kortegolf geluidstrillingen gestuurd. Hierbij ontstaat beweging en imploderen de watermoleculen tegen het te reinigen object waardoor het vuil inventief en zeer grondig verwijderd wordt. Jouw raambekleding is dan hygiënisch schoon en weer representatief. Daardoor worden jouw producten weer als (bijna) nieuw.

De binnenzonwering wordt binnen 1 week gereinigd en kan daarna door jou weer opgehaald worden. In overleg met ons is het ook mogelijk om de raamdecoratie te laten demonteren en terug te laten plaatsen.

Wij bespreken graag de kosten en mogelijkheden telefonisch via 035-6212510.

De raamdecoratie kan gebracht worden in ons filiaal in Hilversum, De Bilt of Nijhof Baarn.

De volgende raamdecoratie zijn niet geschikt om te laten reinigen:

  • Verduisterende rolgordijnen
  • Verduisterende Duette Shades
  • Houten jaloezieën

Verticale jaloezieën kunnen op aanvraag gereinigd worden. Vouwgordijnen en gordijnen adviseren wij te laten reinigen in een stomerij, afhankelijk van het wasvoorschrift van de desbetreffende stof.

Meer informatie over wanneer de reinigingsdienst wordt aangeboden? Neem contact op met onze winkel.

MOTIONBLINDS RF-WEMBLEY-0500 castle rock L