Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Inbetweens kopen?

Je wilt graag eenvoudig privacy in je woonkamer, hal of slaapkamer en direct meer sfeer? Dan zijn inbetweens gordijnen heel geschikt. Doordat inbetweens een zeker mate van transparantie bieden houd je het binnen lekker licht en zijn ze tevens een ideale oplossing tegen inkijk.

Inbetweens filteren het licht van buiten af en beperken het zicht naar binnen, maar jij kan nog steeds naar buiten kijken. Dankzij de fijn geweven stof krijgt de ruimte een luxe uitstraling. 

De isolerende werking is nog zo'n voordeel van in betweens. Dit is niet alleen prettig als het buiten koud is, in de zomer werkt het namelijk de andere kant op; dan houdt het de koelte binnen.

Wil je inspiratie op doen en kan je advies gebruiken? Kom naar één van onze winkels. Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat jouw inbetweens mooi gemonteerd worden zodat jij lekker lang er van kan genieten!

Gordijnen inbetweens I de Woonspecialist

Soorten en maten

Welke inbetweens zoek je? Wil je witte, zwarte of vrolijk gekleurde inbetweens? Effen of met een tof dessin? Wij hebben het! In standaardmaten en volledig op maat gemaakt.

Transparantie

Inbetweens zijn geen gordijnen en ook geen vitrage. Qua transparantie zitten ze er net tussenin. Hierdoor wordt wel de inkijk verminderd en kan je toch naar buiten kijken.

Combineer!

Inbetweens laten zich heel goed combineren met andere raamdecoratie als bijvoorbeeld rolgordijnen of velours gordijnen. Dit zorgt altijd voor nóg meer sfeer in de ruimte. Geschikt voor elke woonstijl!

"Supermooie oplossing met behoud van licht en zicht, maar geen inkijk!"

Het is prettig wanneer je iets wilt veranderen aan je leefruimte dat je dit kan overlaten aan onze vakmensen. Onze vakmensen helpen en adviseren graag. Of het gaat om maten opnemen, jouw inbetweens op maat maken en ophangen of een elektrische roede plaatsen; wij doen het! En we zijn pas tevreden als jij dat bent. 

Gordijnen inbetweens I de Woonspecialist
Gordijnen inbetweens I de Woonspecialist
Gordijnen inbetweens I de Woonspecialist
Gordijnen inbetweens I de Woonspecialist

Dat maakt het kopen van inbetweens bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!