Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Overgordijnen kopen?

Overgordijnen zijn gordijnen die over een radiator, vensterbank of ander gordijn of raamdecoratie gaan. Het zijn echte sfeermakers en met overgordijnen geef je je interieur een compleet andere uitstraling. Ze zijn populair omdat ze zich goed laten combineren. 

Ben je van plan om overgordijnen te kopen dan merk je al snel dat hier een enorme keuze in is. Er zijn zoveel kleuren en dessins zodat er altijd een juiste kleur voor jouw huis bij zit. Doordat de stoffen in verschillende transparantie verkrijgbaar zijn, zijn overgordijnen heel geschikt voor zowel de woonkamer, hal als een slaap- of kinderkamer.

Je slaapt het lekkerst wanneer je de slaapkamer goed kan verduisteren. Daarvoor kies je een verduisterde stof. Vind je een lichtere stof mooier dan kan je het gordijn laten voeren zodat het toch een verduisterende werking heeft.

In één van onze winkels laten we je graag de verschillende mogelijkheden zien. Zo kan jij de juiste keuze maken en lekker lang genieten in je eigen huis!

Overgordijnen | de Woonspecialist

Overgordijnen op maat

Naast standaardmaten maken wij overgordijnen op maat. Handig toch? Zo heb je altijd een perfect passend overgordijn in huis!

Combineren? Doen!

Overgordijnen laten zich perfect combineren met andere raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan rolgordijnen of inbetweens.

Veel keuze

Je hebt niet alleen keuze uit veel kleuren, dessins en stoffen, ook in plooien en rails. Mogen wij je adviseren?

Jouw overgordijnen kant en klaar kopen? Dat kan natuurlijk! Mocht je geen kant en klare overgordijnen willen omdat je bijvoorbeeld afwijkende maten nodig hebt; wij maken ze graag op maat voor je. Op maat gemaakte overgordijnen zijn een must wanneer je extra hoge ramen hebt.

Naast dat overgordijnen vaak een verduisterende werking hebben, isoleren ze ook. Dat is handig in de woonkamer maar ook in bijvoorbeeld de slaapkamer. Zo houden ze in de winter de kou buiten en de warmte juist binnen en in de zomer precies andersom. Ook wordt het omgevingsgeluid tegengehouden. Als je nu niet lekker slaapt... dan ligt het niet aan je gordijnen!

"Overgordijnen zijn altijd goed. Ook in combinatie met andere raamdecoratie!"

Laat je ook informeren over welke plooi je in de over gordijnen wilt. In onze winkel kunnen we je het verschil laten zien tussen bijvoorbeeld een enkele of dubbele plooi.

En als je er dan toch bent kan je direct mooie rails uitzoeken. Ook in alle kleuren en stijlen en zelfs elektrisch! Of beter nog; maak nu een afspraak!