Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Vitrage kopen?

Vitrage gordijnen zijn vaak dunne gordijnen die de zonnestraling enigszins tegenhouden.

Ze zijn zeer decoratief en laten het licht goed naar binnen, terwijl de inkijk verminderd wordt. Je kijkt dus prima naar buiten, maar minder goed naar binnen. Vanaf buiten zijn jouw vitrages alleen doorzichtig wanneer je het licht binnen aan hebt.

Deze sfeervolle raambekleding biedt dus privacy. Terwijl je ondertussen kunt spelen met de lichtinval. Of je nu gaat voor gekleurde vitrage gordijnen of meer voor een neutrale kleur; je geeft jouw ruimte sfeer en een totaal andere look.

Wij leveren vitrage kant en klaar in standaardmaten, maar ook vitrage op maat gemaakt. Laat je vitrages door ons inmeten en ophangen. Dan ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en houd jij tijd over voor leuke dingen!

Vitrage bij de Woonspecialist

Combineer

Voor een complete en verrassende look combineer je jouw vitrage met overgordijnen. Sfeervol met een luxe uitstraling en zo bepaal je zelf hoe licht het binnen is. Daarbij staat het gewoon heel mooi!

Elektrische bediening

Vitrage is er zelfs in een slimme versie. Met elektrische gordijnrails kan je jouw raamdecoratie en gordijnen tegenwoordig via een app programmeren. Of gewoon met een afstandsbediening bedienen!

Makkelijk in onderhoud

Vitrages vergen weinig tot geen onderhoud. Is er onverhoopt een vlek in gekomen of zit er een geurtje aan, dan kunnen ze in de wasmachine. Ze zijn ze makkelijk te wassen want ze kreuken bijna niet!

"Vitrage is mooi van zichzelf, maar combineert ook lekker!"

Laat je goed informeren over welke plooi je in de over gordijnen wilt. In onze winkel kunnen we je het verschil laten zien tussen bijvoorbeeld een enkele,dubbele of waveplooi.

En als je er dan toch bent kan je direct gordijnrails uitzoeken. Ook in alle kleuren en stijlen en zelfs elektrisch! Of beter nog; maak nu een afspraak!

Het kopen van vitrage bij de Woonspecialist is zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!