Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Dé kleuren van 2020 maken van jouw huis een echte eye-catcher

Als je helemaal wilt meegaan met de trends van 2020, dan is rust toch wel het kernwoord. In een tijd waar we steeds drukker zijn, steeds meer van ons zelf ‘moeten’ en we minder ontspannen hebben we ook meer rust nodig.

Maar hoe krijgen we die rust en hoe zorgen we ervoor dat we, zonder ontslag te nemen of minder uren te werken, dat we meer ontspannen? Juist: met kleur. Hele mooie kleuren, al zeggen wij het zelf.

Tranquil Dawn

Eén van de kleuren van het jaar 2020 is Tranquil Dawn. Stel je wordt heel vroeg wakker en je wacht tot de zon op komt. Voel jij dan ook zo’n serene rust vanuit de lucht? Een koude, stille en mooie lucht waar je ontspannen met een kopje koffie of thee van kan genieten. De kleur Tranquil Dawn evenaart die rust. Dus in plaats van in alle vroegte (of nu in de winter iets later) uit je bed te komen, kan je ook de kleur toepassen in je slaap- of woonkamer. En ja het klopt, Tranquil Dawn is een verfkleur, maar die kleur kan je ook toepassen of combineren met je raamdecoratie of gordijnen.

Chinese Porcelain

Een andere kleur die past in 2020 is Chinese Porcelain. Ook een kleur die meer rust in ons leven zal brengen. Chinese Porcelain is een felblauwe kleur die gelijk zal opvallen in je kamer. Het is een kleur, want daar staat blauw voor, die je in je drukke leven écht ontspanning geeft. We rennen, vliegen, vergaderen, discussiëren, feesten en vergeten zo nu en dan gewoon eens te relaxen. Dat kleur je daarbij kan helpen bewijst Chinese Porcelain wel. Alsof je naar een heldere blauwe lucht kijkt, of naar de grote oceaan. Compleet rustgevend dus. Ook Chinese Porcelain kan je toepassen in je woning zonder te schilderen. Denk aan een vloerkleed, of toch weer mooie soepel vallende gordijnen.

Natuurlijk gaan we nog meer kleur zien in 2020, zeker in het voorjaar. Kan jij wel advies gebruiken als het gaat om kleur in combinatie met je nieuwe woninginrichting? Kom dan naar de Woonspecialist. Wij helpen je graag verder. Ook dat zorgt, net als bovenstaande kleuren, voor meer rust en ontspanning ;-)