Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

5 redenen waarom je interieuradvies wil!

Stel je bent op zoek naar een compleet nieuw interieur maar je weet niet waar je moet beginnen. Bij de Woonspecialist snappen wij dat, er komt natuurlijk veel bij kijken. Daarom zal ik jou alle redenen uitlichten waarom interieuradvies juíst perfect voor je kan uitpakken!

Hulp met planning, keuzes en eindresultaat

Of je nou aan het renoveren slaat, verhuizen gaat of gewoon zin hebt in iets anders. Er komt veel op je af.. Een interieuradvies kan je helpen met plannen, overzicht te bewaren en kan je verzekeren van een sfeervol eindresultaat. Zo krijg je een helder beeld en kan je jouw project makkelijk overzien. 

Persoonlijke aandacht en meer tijd voor jouw woonwensen 

Net even wat meer persoonlijke aandacht tijdens het shoppen, dat is fijn! Je kan relaxed en gericht winkelen, zonder dat er teveel andere klanten zijn die ook aandacht vragen. Super handig wanneer je veel vragen hebt en daar advies bij nodig hebt van een stylist. 

Alles voor een nieuw interieur

Je krijgt bij de Woonspecialist advies voor een geheel nieuw interieur. Dat scheelt lekker veel tijd omdat je niet naar meerdere winkels hoeft en dat vind ik, als zeg ik het zelf, hartstikke relaxed! Zo bespaar je tijd voor andere leuke dingen, zoals het shoppen voor meubels en accessoires ;). 

Ontdek en ervaar het assortiment 

Yes! Onze winkels zijn natuurlijk gevuld met kleuren, stoffen, printjes en materialen! Zo kan je alles live zien, voelen en vasthouden. Heerlijk om alles weer écht te mogen ervaren, dat is voor mij echt het grootste plezier van een interieuradvies! 

Laat je alvast inspireren 

Combineer je afspraak met een online bezoek aan de Woonspecialist en laat je inspireren! Creëer bijvoorbeeld een moodboard en haal inspiratie uit een van de blogs, check alle woonstijlen en het trendoverzicht. Zo ben je helemaal ready voor je interieuradvies!

Plan je afspraak

Al helemaal overtuigd dat een interieuradvies ook wat voor jou is? Dan kan je hier gemakkelijk je afspraak inplannen bij een van onze winkels.