Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Nieuw jaar, nieuw interieur!

2020 is een jaar dat we liever gauw vergeten, je hebt veel thuis gezeten en dus genoeg naar je interieur gekeken. Tijd om het eens aan te pakken met deze 5 stappen. Lees je mee?
 

Een goed begin

Is het halve werk! Dat is echt waar. Zorg voor een interieurschets van jouw woning. Zo weet je hoeveel ruimte je hebt per kamer. Op deze manier kun je ook alvast een beetje spelen met de inrichting. Past die droombank daar in de hoek en is die eettafel niet te groot? Weet je niet hoe je zo’n interieurschets moet maken? Vraag gerust na in de winkel, de stylisten helpen je!
 

Kleur bekennen

Kleuren bepalen de sfeer in jouw huis. Omdat sfeer iets is wat heel persoonlijk is, is het belangrijk om hier rustig over na te denken en je goed te oriënteren. Denk aan kleurstalen van verf, vloeren en raamdecoratie. Warme kleuren geven rust, felle kleuren kunnen onrust geven. Heb je wat voorbeelden nodig van kleuren en woonstijlen? Kijk eens bij de woonstijlen van de Woonspecialist. Neem je tijd! 

Inspiratie

Goed, je hebt je kleuren gekozen, nu is tijd om inspiratie op te doen. Welke vloer combineer je met welk behang en oh jee, welke gordijnen moeten daar nou weer bij? Ga lekker inspireren op bijvoorbeeld Pinterest. Maak je eigen moodboard en neem dat mee naar de winkel voor een uitgebreid interieurplan.
 

Ga voor die eyecatcher

Je heb t ‘m al een tijdje in het vizier, dat opvallende schilderij, die knalgele bank of dat fijne ietwat foute vloerkleed. Ga er gewoon voor! Het trekt je aandacht niet voor niets en als jij dat mooi vindt in jouw interieur zeg ik, doen!
 

De finishing touch

Wauw, je interieur is zo goed als af! Een nieuwe vloer, een nieuwe kleur op de muur, een gezellig vloerkleed, nieuwe raamdecoratie en zelfs nieuwe gordijnen. Nu nog die finishing touch. Een gezellig kussentje op de bank, wat groen in de vensterbank en romantische lampen, zijn de finishing touch. Laat 2021 maar komen, jij bent er klaar voor! 
Wil je graag mee inspiratie, advies of heb je andere vragen? Neem gerust een kijkje op de site, of neem contact op met een Woonspecialist winkel bij jou in de buurt