Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Gordijnen voor de koude maanden

Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter en je brengt echt sfeer in je woning. Zeker in de wintermaanden. Nu hebben we verschillende gordijnstoffen. Heel dun zoals vitrages. Ietsje dikker zijn de in-betweens en de hele dikken zijn de verduisterende. En die verduisterende gordijnen zijn echt een aanwinst voor in de herfst en winter. Wist je dat gordijnen namelijk één van de oudste manieren is om je huis te isoleren? Eigenlijk een simpele oplossing om het lekker warm te maken in je woning. En dat kan helemaal in de trends van nu!

Het rijke velours

Velours zie je steeds meer terug in meubels. De zachte stof voelt warm aan en naast dat het warm voelt, staat het ook gelijk warm. Banken, stoelen, poefjes en kussens zijn niet meer weg te denken in deze stof. Daar komen nu ook de gordijnen bij. In de meest rijke kleuren. Mooi okergeel, koninklijk blauw of dieprood. Helemaal passend bij dit seizoen en voor de winter. En deze dikkere stoffen helpen je om je kamer te verwarmen, je slaapkamer donkerder te maken – klaar voor de winterslaap ;-)

Voeren van je gordijn

Naast velours zien we in deze koudere seizoenen ook steeds meer de dikkere katoenen gordijnen, of de dik geweven linnen exemplaren. Toch meer fan van de luchtige stoffen, alleen wel gegarandeerd zijn van isolatie? Laat dan je gordijnen voeren. Met een extra stof achter je gordijnen houdt je de kou ook uit je kamer. En het verduistert een stuk beter in je slaapkamer. Je gordijnen voeren heeft trouwens nog meer voordelen. Het beschermt je gordijnen tegen de zon en door de zwaarte van de stof vallen ze veel beter.

Conclusie: wil je in deze herfst en de komende winter een trendy woning? Ga dan voor de laatste trend op stoffengebied en kies een mooi velours gordijn. Toch liever meer luchtige stoffen, alleen wel de voordelen van een dikker gordijn? Laat dan je gordijn voeren. En weet je, alles is mogelijk bij de Woonspecialist!

Geniet van de kou!