Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Welkom zwoele zomeravonden en muggen.. tijd voor horren!

Je kent het wel, de temperatuur gaat omhoog, de avonden worden langer, ramen en deuren open, heerlijk. Totdat je na een gezellig avondje buiten wilt gaan slapen en je een hele familie muggen in je slaapkamer treft. Weg met die beesten! Tijd voor een hor. In deze blog vertellen we je alles over de soorten horren, en hoe het bij de Woonspecialist in z’n werk gaat als je horren wilt aanschaffen.

Raamhorren en hordeuren.

Onmisbaar in ieder huis, horren. Er zijn behoorlijk wat soorten horren en die kun je onderverdelen onder raamhorren en hordeuren. De naam zegt al waar de hor voor bedoeld is. Raamhorren zijn er voor draaikiepramen, zolderramen en uitzetramen, alle mogelijke vormen dus. Ze zijn zelfs verkrijgbaar met Poll-TEX® gaas, speciaal voor mensen met hooikoorts. Van plissé horren tot voorzethorren, er zijn veel mogelijkheden. Kom gerust langs in de winkel om je te laten inspireren en adviseren.

Hordeuren

zijn er ook in meerdere soorten en dus voor ieder wat wils! Bij de Woonspecialist vind je onder andere Plissé hordeuren, net als de raamhorren vouwen die als het ware open en dicht. De rolhordeur is ook bekend en de naam zegt het al, het gaas wordt opgerold. Weerbestendig én dus prima aan de buitenkant te monteren. Een oude bekende is de vaste hordeur. Dit is eigenlijk een extra deur voor je achterdeur. Dit type hordeur is daarom ook alleen geschikt voor openslaande deuren. Handig voor kinderen en huisdieren, de ‘schopplaat’. Deze zit onderaan de hordeur, in plaats van gaas, zodat een hond zijn snuit er niet doorheen kan drukken en een kind niet per ongeluk met een handje er doorheen. Deze hordeur is overigens magnetisch, handig!

Weet je nou niet waar je moet beginnen met je keuze? Kom dan naar één van de Woonspecialist winkels bij jou in de buurt. Daar helpen ze je graag met jouw keuze. Heerlijk die lange zomeravonden zónder muggen en vliegen in huis, genieten! Tot snel in onze winkel.