Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Dé vloer voor de 'onzichtbare' ruimtes

Je hebt een nieuw huis gekocht – yeah gefeliciteerd :-) – of je hebt gewoon écht een nieuwe vloer nodig. Dan ga je wikken en wegen, moodboards maken, Pinterest afstruinen en in de winkel testen, de juiste kleur uitzoeken en nog meer wikken en wegen. Je hebt een wens, een idee en een droom van welke vloer je wilt en je maakt je keuze. De keuze die helemaal voldoet aan jouw wensen. Maar denk je dan gelijk aan de vloer in het hele huis, of is dit de wens van de bovenverdieping? Dan ga je toch vaak voor iets simpels. Ook aan de zolder gedacht? En misschien het toilet? Dat zijn de ‘vloer-vergeten’ ruimtes en ik geef je een beetje inspiratie voor deze plekken.

Vergeet je vloer boven niet

Het gebeurt regelmatig. In de vloer voor in je woonkamer leg je je hele hart en ziel en zoek je iets uit wat volkomen voldoet aan je wensen. De vloer boven heeft minder prioriteit blijkt. Deels verklaarbaar. Je ziet het een heel stuk minder dan de vloer in het leefgedeelte. En toch is het een gemiste kans. Je hebt namelijk onwijs mooie vloeren speciaal voor de slaapkamer, overloop en zelfs voor de badkamer. Geen simpel tapijtje onder je bed, nee: tapijt met stijl. Of een tapijt wat zo zacht is aan je voeten dat je met liefde uit je bed stapt. Voordeel van tapijt is dat je minder stof in huis hebt. De polen van het tapijt houden het stof vast zodat het niet zomaar ronddwaalt in de lucht. Ook kan je tapijt in één stuk doorleggen op de trap. Zo heb je de trap, overloop en slaapkamer één geheel.

Toch niet zo’n tapijt fan? Denk dan aan laminaat of een pvc vloer. Die pvc vloer kan je dan gelijk doorleggen in je badkamer. Want, groot voordeel: een pvc vloer is waterbestendig. Een pvc vloer kan je ook door laten leggen op de trap. Dan heb je écht ALLES hetzelfde. Naja, ik kan je een stuk of wat voorbeelden geven voor wat je op de iets meer onzichtbare ruimtes kan laten leggen. Het zien zegt toch nog iets meer. Dus doe je inspiratie op met mijn verzamelde plaatjes, of kom in onze winkel. Nog beter zelfs.