Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Duurzaam Marmoleum – mooi voor binnen, goed voor buiten

Smaken verschillen. Gelukkig ook maar. We kunnen nou niet allemaal in dezelfde kleding rondlopen, of allemaal dezelfde man of vrouw ambiëren. Waar onze smaak niet in verschilt, is de smaak naar een beter milieu. Als het enigszins kan, dragen we allemaal ons steentje bij. Heb je er wel eens bij stilgestaan dat een vloer ook goed voor het milieu kan zijn? Marmoleum van Forbo is daar een voorbeeld van. Met een Marmoleum vloer heb je een mooie vloer voor binnen, die ook nog eens fantastisch goed is voor buiten, de natuur.

Naast de mooiheid en duurzaamheid van de vloer, is de vloer ook keihard. En eigenlijk heeft deze nog wel meer voordelen. Daarom vandaag op de blog, de 4 redenen waarom je voor een Marmoleum vloer moet kiezen.

1. CO2 Neutraal

Marmoleum is gemaakt van hergebruikte natuurlijke grondstoffen, zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Bij het maken van de vloer komen veel minder fossiele brandstoffen te pas. En daarom is een Marmoleum vloer CO2 neutraal en draagt de vloer niet bij aan de klimaatverandering. Zelfs de toeleveranciers produceren duurzaam. Duurzamer kan niet! Vinkje 1 voor de perfecte keuze en een dikke pluim voor je milieubewuste keuze.

Woonspecialist | Vloeren | Marmoleum

2. Mega veel variatie

Marmoleum kan je krijgen in heel veel verschillende kleuren en designs. Zo kan je zelf ook goed variëren met je vloer en de rest van je inrichting. Liever een rustige basis? Ga dan voor een betonlook of witte Marmoleum vloer. Meer warmte nodig? Dan is een houtdesign de beste keuze. Of ga voor een lekker kleurtje. Met wel 50 kleurkeuzes zal het lastig kiezen zijn. Dus laat je flink inspireren in onze winkel, zo weet je exact wat bij jou en je inrichting past.

Woonspecialist | Vloeren | Marmoleum

3. Warm voor de winter

Nog een megagroot voordeel van Marmoleum, zeker in de winter, is de warmte van de vloer. Lekker op je blote voeten of sokken door het huis slenteren is zeker mogelijk. Door het natuurlijke product in Marmoleum, neemt het snel de omgevingswarmte aan. Wil je het nog warmer? Vloerverwarming kan prima in combinatie met Marmoleum.

Woonspecialist | Vloeren | Marmoleum

4. Praktisch, sterk, stil en onderhoudsvrij

Je leest het in de titel van puntje 4 al, alleen maar voordelen die Marmoleum vloer. Ga gerust met hakken in huis lopen. Je hoort het niet en je vloer blijft ook goed, zo sterk is het! Geluiddempend en slijtvast, dat is een Marmoleum vloer. En heb je knoeiende kinderen? Geen punt, de vloer heb je namelijk binnen no-time weer schoon.

Woonspecialist | Vloeren | Marmoleum

Met deze voordelen wist ik wel welke vloer ik zou kiezen. Een vloer met al deze voordelen: Marmoleum dus. Het bewijs dat mooiheid ook samen kan met duurzaamheid. Bekijk in onze winkel de hele collectie en laat je inspireren.