Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Draaideurkast op maat kopen?

Een kast op maat is altijd een goed idee. Jouw kleding, het speelgoed van de kinderen en zelfs de wasmachine en droger verdienen een goede plek. De keuze in kasten op maat is enorm.

Je kan elke gewenste afmeting laten maken en daardoor past de kast in elk interieur. Je hebt keuze in verschillende kleuren en dessins, de keuze in de inrichting met accessoires is ruim en je hebt zelfs keuze in soorten deuren.

Wanneer je ruimte om de kast hebt kan je kiezen voor draaideuren. Deze traditionele deuren draaien naar buiten open, dus naar jou toe. De deuren kun je glad laten, maar ook met glas of spiegels bestellen.

Heb je niet veel ruimte om de kast, denk dan eens aan een kast met schuifdeuren. En heb je gewoonweg een kamer over dan is een inloopkast zeker iets voor jou!

Elke kast op maat kan geleverd worden met verschiullende accessoires. Hierbij mag je denken aan lades, mandjes, planken, rekjes voor broeken, stropdassen of riemen, maar ook aan bijvoorbeeld verlichting. Dat maakt elke kast behalve functioneel en mooi ook uniek.

Draaideurkasten bij de woonspecialist

Unieke kast

Doordat je zoveel te kiezen hebt en evenveel zelf kunt bepalen is elke kast op maat niet alleen functioneel en mooi, maar zeker ook uniek. Geen buitenkant en interieur is hetzelfde.

Allerlei toepassingen

Een draaideurkast is goed toepasbaar voor het opbergen van de kantoorspullen, het speelgoed, jouw servies, de televisie, jouw wasmachine en droger en zelf voor kleding en schoenen.

Advies en oplevering

Wij tekenen jouw idee eerst in 3d voor je uit. Zo weet je zeker dat de kast aan al je wensen voldoet. Uiteraard meten wij de kast voor je in en leveren we hem volgens afspraak. Jij mag hem inpakken!

"Elke kast is behalve functioneel en mooi, ook uniek."

De binnekant en het uiterlijk van de kast bepaal je zelf. En daarmee ook de stijl. Er zijn kasten die goed passen bij een klassiekere woonstijl, maar ook materialen die goed passen bij een strakker, modern interieur. Wil je weten welke woonstijl bij jou past, bekijk ze hier.

Doordat we jouw kast volledig op maat maken past deze letterlijk in elk interieur en in elke ruimte. Meer weten? Maak een afspraak!

Het kopen van een kast met draaideuren bij de Woonspecialist is altijd een goed idee. Wij geven je graag advies, komen meten, tekenen de volledige kast in 3d voor je uit en monteren! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!