Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Een inloopkast inrichten?

Een inloopkast is een ingebouwde ruimte in een huis, of een gedeelte van die ruimte, met de bedoeling om in zijn geheel te gebruiken als opbergruimte. De inloopkast wordt veelal gebruikt als kledingkast. Dus als je een kamer over hebt, lees vooral verder!

Droom je ervan om je kleding en toebehoren overzichtelijk op te bergen? Met een inloopkast benut je optimaal de ruimte.

Omdat een inloopkast op maat wordt gemaakt, kan er heel veel. Zo is het ook mogelijk om een inloopkast onder een schuine wand te maken. Werken we leidingen vakkundig weg en benutten we de lichtinval van eventueel aanwezige ramen. Een kast kan dus alle vormen krijgen; rechthoekig, langwerpig of in een U-vorm; je zegt het maar!

Jij kiest de materialen en kleuren en richt je inloopkast zelf in. Denk hierbij aan een schoenenrek, kledinghangers, planken, manden, lades, maar ook aan verlichting. Alles precies zo jij het graag wilt hebben. En wees gerust; wij denken graag met je mee!

inloopkasten bij de Woonspecialist

Unieke kast

Er is geen inloopkast hetzelfde en hiermee heb jij een unieke kast in huis. In welke ruimte je de kast ook wilt en welk budget je ook te besteden hebt. 

Accessoires

Verdiep je hier even in want wat zijn er veel mogelijkheden! Rekjes, roedes, manden, planken, verlichting, haken.... De keuze is enorm!

Tips voor overzicht

Wanneer je jouw kast inricht op categorie, dan blijft het overzichtelijk. Dus plaats je schoenen bij elkaar en doe hetzelfde met truien, broeken, tassen, enz.

"De kast van jouw dromen inlopen; dat wil jij toch ook?"

Wanneer je een complete ruimte beschikbaar hebt als inloopkast, dan sluit je deze waarschijnlijk al af met de deur. Wanneer je een gedeelte van een ruimte beschikbaar hebt als inloopkast dan kan je ervoor kiezen om deze ruimte open te laten of op de scheiding alsnog deuren te plaatsen. 

Een inloopkast heeft als voordeel dat je de inhoud overzichtelijk houdt. Waarschijnlijk heb je aan één kast voldoende en kun je andere garderobekasten missen. Een inloopkast geeft een luxe gevoel en uitstraling. Daarbij zijn inloopkasten ook in een kleine ruimte goed mogelijk. 

Een ruimte inrichten als inloopkast is een mooi project.  Bij de Woonspecialist geven wij  je graag advies, komen meten, tekenen de volledige kast in 3d voor je uit en monteren! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!