Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Schuifdeurkast

Een ideale kast die weinig ruimte nodig heeft, is de schuifdeuren kast. De deuren van deze kast schuiven heen en weer waardoor je geen ruimte om de kast zelf over hoeft te houden voor openslaande deuren. Handig in een smalle ruimte als bijvoorbeeld een gang of kleine slaapkamer. Zo berg je toch je spullen stofvrij op en bespaar je ruimte!

De keuze voor een kast met schuifdeuren is ruim. We bieden vele varianten en stijlen in diverse kleuren en alles perfect op maat gemaakt.

Zo bepaal je zelf de hoogte en de breedte en stel je je droomkast samen. Ook in deuren heb je keuze. Gaat je voorkeur uit naar één soort deur? Of wil je liever deuren met glas of zelfs met een spiegel; we bieden het allemaal. 

Ook de binnenkant bepaal je zelf. Wordt het een kast om voornamelijk speelgoed in op te bergen, administratie of juist kleding? Dan heb je keuze in accessoires als een plank voor schoenen, een broekrek, een hanggedeelte, rekjes voor stropdassen of riemen, enz.

Kortom; we doen er alles aan om de kast van jouw dromen op te leveren!

Schuifdeuren bij de Woonspecialist

Ruimtebesparend

Heb je een kleine slaapkamer of gang waar de kast komt; dan bespaar je ruimte met schuifdeuren. De ruimte om de kast heen kan beperkt zijn doordat de deuren heen en weer schuiven en niet openslaan.

Accessoires

Bij elke kast is de keuze ruim in accessoires. Denk hierbij niet alleen aan diverse planken, maar ook aan rekjes, remmen voor geruisloos gebruik en verlichting. Stel zo je eigen unieke kast samen.

Weet wat je koopt

Kies je voor een kast op maat bij de Woonspecialist dan tekenen wij jouw kast volledig in 3d uit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Natuurlijk meten en plaatsen wij je kast ook!

"Ruimtebesparende schuifdeurkasten, iets voor jou?"

De stijl van de kast bepaal je uiteraard zelf. Er zijn strakke, moderne schuifdeur kasten, maar ook materialen en kleuren die goed bij een klassiekere uitstraling passen. Doordat we de kasten volledig op maat maken past de kast letterlijk in elk interieur. Meer weten? Maak een afspraak!

Het kopen van een kast met schuifdeuren bij de Woonspecialist is prettig. Wij adviseren, komen meten, tekenen de volledige kast in 3d voor je uit en monteren! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!