Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Andere tijden, nieuwe mogelijkheden

We weten dat het voorlopig nog zo blijft dat wij in Nederland 1,5 meter afstand moeten houden voor elkaars gezondheid. We zijn het zelfs al een beetje gewend dat we geen handen meer schudden, extra op de hygiëne letten en zo veel mogelijk binnen blijven. Deze andere tijden zorgen ervoor dat we bij de Woonspecialist nieuwe mogelijkheden bieden. Nieuwe mogelijkheden op het gebied van afspraken, interieuradvies en meer.

Private shopping 

Private shopping is een term die inmiddels vaak wordt gebruikt. De winkel is dan speciaal voor jou open. Er is behalve een interieuradviseur, niemand anders in de winkel. Zo kun jij op een veilige manier je gewenste advies krijgen en samen met de adviseur plannen maken voor je interieur.
 

Videobellen

Videobellen is inmiddels ook voor niemand onbekend. Dat is tegenwoordig in veel huishoudens de manier om even te kletsen met je opa, oma of bijvoorbeeld je vrienden en collega’s. Bij de Woonspecialist kun je nu ook videobellen. Zo krijg je live en toch op afstand interieuradvies, of hulp bij een aankoop. De interieuradviseur zit klaar in de winkel met stalen, een tekenprogramma en natuurlijk een tablet, telefoon of laptop met camera en microfoon. Jij zit thuis aan de keukentafel met je ideeën en ook een tablet, telefoon of laptop met camera en microfoon. Het kopje koffie dat je van ons gewend bent, zul je even zelf moeten zetten.
 

Maak een afspraak

Uiteraard is de gewone Maak een afspraak mogelijkheid er nog steeds. Het kan zijn dat je dan met wat meer mensen in de winkel bent, maar uiteraard nog steeds met de gepaste afstand en volgens de RIVM richtlijnen.
 

Adviseur bij je thuis 

Wil je liever helemaal niet de deur uit, maar wel advies en ook nog eens face to face? Dan is er ook de mogelijkheid voor een Adviseur bij je thuis. Op deze manier krijg je privé advies, kan je de stalen voelen, kan de adviseur ter plekke een tekening maken en alles opmeten. Heel handig. Vanzelfsprekend houden we ons aan de RIVM richtlijnen en wordt een afspraak verzet zodra één van de partijen zich niet lekker voelt.

Vul je gewenste keuze in in het formulier hieronder, laat je gegevens achter en de winkel neemt zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Formulier

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.