Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Multisol elektrische raamdecoratie - Bliss

De Woonspecialist is erg trots op een nieuw product dat te verkrijgen is; elektrische raamdecoratie van Multisol. Waar traditionele raamdecoratie van die vervelende koordjes of kettingen heeft die in de weg zitten, bedien je deze raamdecoratie via je smartphone of afstandsbediening. Er zit namelijk een motor in de buis van het rolgordijn verwerkt en die motor zorgt ervoor dat je raamdecoratie naar boven of beneden beweegt, wanneer jij dat wil.

We zullen je overtuigen met 3 redenen om elektrische raamdecoratie aan te schaffen. Los van dat het niet weg te denken is in de toekomst. En waarom jij er voor moet kiezen? Omdat het optimaal gemak geeft, bedienen vanuit je luie stoel. Ten tweede is de prijs een goede reden, want voor nog geen €100,- heb je al elektrische raamdecoratie in huis. Ten slotte de veiligheid, want zelfs al zit je in Zuid-Frankrijk. Het lijkt net of er iemand thuis is met de vooraf ingestelde scenes.

1. Optimaal gemak

Vanuit je bed of je bank bedienen

Toch wel de meest belangrijke reden, het gemak van de bediening. Je kan je raamdecoratie namelijk bedienen vanuit je bed of vanaf de bank. Wat meer privacy nodig, of last van de zon die opeens naar binnen schijnt? Met een druk op de knop in de app of op de afstandsbediening gaat je rolgordijn naar beneden. Niet meer hoeven opstaan, maar gewoon van waar je ligt, zit of staat je raamdecoratie bedienen.

Bedienen via de app, afstandsbediening of al vooraf ingesteld

Je raamdecoratie kan je op twee verschillende manieren bedienen: via een app op je smartphone of met een afstandsbediening. Weet je al van tevoren hoe laat je raamdecoratie open of juist dicht moet? Dan stel je diverse scenes in op de app. Denk bijvoorbeeld aan ‘ochtend’ om 7:00 uur – en ze gaan omhoog, ‘avond’ om 18:00 uur – en ze gaan deels omlaag, of ‘slapen’ om 22:30 uur – en alles gaat helemaal naar beneden.

 

2. Goede prijs

Nog een groot voordeel van de Multisol elektrische raamdecoratie is dat ze de prijs zo laag mogelijk hebben gehouden. Zo heb je al voor één motor voor €99,-. Een slim systeem hoeft helemaal niet duur te zijn. Heb je niet de mogelijkheid om een app op je telefoon te zetten? Geen probleem, je kan gebruik maken van de afstandsbediening. Ook hier kan je van alles op instellen. Kosten van een afstandsbediening zitten op €25,-.
 

3. Veiligheid

Je beschermt je huis graag zo goed mogelijk. Want wat van jou is, moet van jou blijven. Nu kom je al en heel eind met goed hang- en sluitwerk. Maar wat als je het zo kan spelen dat het lijkt alsof je thuis bent, terwijl je er niet eens bent? Je hebt al jaren van die schakelaars voor je verlichting. Nog beter is het afwisselen van je raamdecoratie. Daar is normaal gesproken een echte fysieke handeling voor nodig. Niets is minder waar. Met je elektrische raamdecoratie stel je namelijk zelf diverse tijden in om omhoog of omlaag te gaan. Zo lijkt het net alsof je thuis bent. Het systeem is aangesloten op Bluetooth®. Je hebt er dus geen Wifi-verbinding voor nodig, wat weer veiliger is tegen online inbrekers.
 

Nóg meer voordelen

Je kan de elektrische raamdecoratie voor meer dan één raam tegelijk instellen. Je kan ze allemaal tegelijk of individueel instellen en dus bedienen. Ook kan je van tevoren het eindpunt instellen. Je hoeft maar eenmalig op een knop te drukken en de motor stopt op de hoogste & laagste stand of naar een desgewenste middenpositie. Ook is elektrische raamdecoratie zeer geschikt voor ramen die wat lastig te bereiken zijn, omdat je geen ketting of koord nodig hebt. Weg lelijke dingen en veilig voor kleine kinderen. De motor zit verwerkt in de buis van je rolgordijn, dus daar zie je helemaal niets van. Opladen doe je met een adapter, die je eens in de 3 tot 6 maanden zult gebruiken. Zo hoeft je raamdecoratie niet standaard aan de stroom en zit je niet vast aan externe batterijen die je moet verwisselen. Voor meer informatie over Multisol elektrische raamdecoratie ben je van harte welkom in één van de Woonspecialist winkels bij jou in de buurt.