Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

vtwonen collectie

vtwonen pvc

Aan de vtwonen collectie is pvc toegevoegd! De collectie bestaat verder uit vloerkleden en tapijt. Geheel volgens de laatste woontrends kan je bij pvc kiezen uit bijzondere dessins in uiteenlopende kleuren. En levensecht want door de structuur en de matte uitstraling lijken de vloeren net van echt hout, steen of beton. Met een extra brede en lange plank, een visgraatpatroon, een Hongaarse punt en twee tegeldessins.

De vtwonen pvc vloeren zijn behalve mooi, maar ook nog eens geschikt voor bijvoorbeeld drukke huishoudens. De pvc stroken zijn namelijk oersterk, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Als bijkomend voordeel is de gehele collectie geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig.

 

vtwonen vloerkleden en tapijt

Wil je warmte en sfeer in je huis, dan is tapijt een goede optie. Samen met vtwonen zijn er zes  mooie dessins gelanceerd. Deze nieuwe vtwonen vloerkleden en tapijtcollectie zijn slijtvast, geluiddempend en warmte isolerend, dus ook energiebesparend. Weet je dat deze collectie goed te combineren is met vloerverwarming? Ook zijn ze geschikt voor de trap want de collectie is tevens slipvast!

Voor elk interieur is er een ontwerp. Wil je graag een streepje of visgraat motief? Of liever een kleurverloop; keuze genoeg!


Dip dye
Kenmerkend is het kleurverloop van diep antraciet naar lichtgrijs. Wil je liever meer iets basic? Het tapijt is ook in 3 betonkleuren verkrijgbaar.

Padded
Een combinatie van een gesneden- en een lussenpool.  Het ingeweven lijnenspel geeft iets extra’s aan het tapijt.

Chambray
vtwonen linnen; een linnenlook tapijt dus. Geeft een luxe hotelgevoel door de dikke uitvoering.

Stone washed
Liever een industriële sfeer, dan kies je voor Stone washed met een stoere, verwassen look.

Pinstripe
Een krijtstreep in een subtiele versie en met de donkere versie maak je een stevig statement.

Herringbone
Niet te opvallend, maar geeft het toch een unieke sfeer;  de visgraat.