Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Duette gordijnen

Een duette gordijn wordt ook wel een duo plissé of een dupli gordijn genoemd en lijkt op een plisségordijn. Een duette gordijn heeft een dubbele laag stof en een plisségordijn een enkele. 

Door de dubbele laag stof ontstaat er een honingraat-structuur. Deze honingraat structuur van de duette gordijnen is bijzonder en functioneel. Op een heel natuurlijke manier filter je het daglicht heel subtiel. Je kan ervoor kiezen de duettes eenvoudig te bedienen vanaf de bovenkant en vanaf de onderkant; top down bottom up systeem. Zo behoud je uitzicht terwijl je van je privacy geniet.

Maar weet je dat je ook de kamertemperatuur er mee kan regelen en hiermee je energieverbruik verlaagd? Of dat het echt geluiden van buiten dempt? Ook de zon wordt buiten de deur gehouden. Kortom een heleboel gemakken als je voor een duette kiest.

Duettes zijn er in vele kleuren en verschillende dessins. We hebben standaardmaten maar maken ook duettes volledig op maat. En natuurlijk komen we bij jou thuis meten en monteren we de duettes perfect!

Wil je meer weten over plissés, dat kan; kijk dan hier.

Duettes bij dé Woonspecialist

Uitzicht én privacy

Duettes kan je zowel van de bovenkant als van de onderkant openen en je kan ze zelfs hier tussenin instellen. Zo regel je zelf hoeveel lichtinval je wenst, heb je altijd een prima uitzicht naar buiten en privacy binnen.

Voordelen duettes

Behalve dat duettes een isolerende en zonwerende werking hebben, hebben ze meer voordelen. Ze zijn namelijk eenvoudig te bedienen, heel veilig en geschikt voor ramen zonder standaardvormen.

Verschil met plissés

De duettes hebben een dubbel laag stof, plissés een enkele. Dat is het grootste verschil. Doordat duettes een dubbele laag stof hebben, kunnen de bedieningskoordjes mooi weggewerkt worden. Wil je meer weten over plisses, kijk hier.

Duettes bij dé Woonspecialist

Bij duettes heb je uiteraard keuze in kleuren en dessins. Behalve de kleur van de stof, kan je ook kiezen voor een gekleurd bovenprofiel en heb je keuze in bedieningsopties. Wij leveren duettes bijvoorbeeld met het Literise® systeem. Dit is een koordloos bedieningssysteem. Als je geen loshangende koorden wilt is dit een mogelijkheid. Dit systeem is handig en erg kindvriendelijk. Je kan ook kiezen voor een elektrische bediening. Verderop lees je daar meer over.

Dan is er nog een top down bottom up uitvoering. Hiermee bedek je gedeeltelijk jouw raam. Je kan de duettes dan in het midden van je raam hangen, zodat er licht naar binnen schijnt via de onbedekte bovenkant en/of onderkant.

"Subtiel daglicht filteren doe je met duettes!"

Luxaflex duettes

Wij verkopen verschillende merken duettes, ook van Luxaflex®. Met PowerView® van Luxaflex® kun je je duettes elektrisch bedienen. Heel eenvoudig met een afstandbediening of een app op je tablet of smartphone. PowerView® is een draadloos systeem. Je stelt vooraf verschillende scènes in en met één druk op de knop gaan de duettes in de juiste stand. 

 

 

Duettes bij dé Woonspecialist
Duettes bij dé Woonspecialist
Duettes bij dé Woonspecialist
Duettes bij dé Woonspecialist

Onze eigen vakmensen zorgen er voor dat jouw duettes perfect worden gemonteerd. En dat maakt het kopen van raamdecoratie bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!