Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Horren op maat

Wil je geen insecten in huis, maar wel je ramen en deuren open kunnen zetten? Kies dan voor horren.

Een hor, ook wel vliegenraam genoemd, is een stuk gaas dat voor een raam of deur wordt geplaatst om insecten, spinnen en andere ongewenste beestjes buiten te houden. Doordat het gaas is, kan de lucht vrij in of uit stromen. Er zijn zelfs horren die ook stuifmeel en andere fijne (stof)deeltjes tegenhouden, heel handig als je hooikoorts hebt!

Het is bij elke hor, voor ramen en deuren, belangrijk dat je de juiste maat kiest. Je moet ook kijken of je raam of deur naar binnen of buiten opengaat. Hierop wordt de keuze voor de juiste hor bepaalt. Uiteraard denken we graag met je mee en voorzien je van het beste advies.

Horren bij dé Woonspecialist

Deurhorren

Wil je letterlijk de insecten buiten de deur houden, dat kan! Met een deurhor. Je hebt keuze uit verschillende uitvoeringen, want elke deur is ander en elke smaak ook.

Raamhorren

Wij hebben raamhorren alle soorten ramen. Van naar binnen draaiende ramen tot raamhorren voor draai- kiepramen. Laat ons advies geven en jij geniet van een insectenvrij huis!

Afwijkende ramen

Elk raam is anders, daarom maken wij de horren graag voor je op maat. We komen meten in monteren. Zo kan je zelfs een hor voor een dakraam of draai- kiepraam bij ons bestellen!

Horren bij dé Woonspecialist

Diverse horren

De meest bekende uitvoering is de inzethor. Veelal van aluminium gemaakt en eenvoudig te plaatsen. Inzethorren worden van binnenuit geplaatst. Je klikt ze in het raam vast, heel prettig bij naar binnendraaiende ramen.

Heb je een raam dat naar buiten open draait, dan kan je kiezen voor een voorzethor of een raamrolhor. Deze wordt in het raam gemonteerd zodat je het raam gewoon open kunt zetten en de hor naar boven en beneden kunt rollen. En er zijn horren voor draai- kiepramen, zeker wanneer we ze op maat mogen maken voor je. 

Voor deuren zijn er naar binnen- of buitendraaiende horren. Maar ook mag je bij deuren denken aan de keuze in plissé deurhorren of zelfs dubbele plisséhorren. De (dubbele) plissé hordeur schuift je open en dicht zodat je makkelijk naar binnen en buiten kunt stappen. Deze zijn heel geschikt voor (openslaande) tuindeuren of een schuifpui. Wanneer je kiest voor een dubbele plissé hordeur dan zit de sluiting in het midden. Je kan dan ook 1 deel van de hordeur openen.

"Een insectenvrij huis met onmisbare handige horren!"

Wil je ook wel frisse lucht, maar geen insecten in je huis? Kom dan langs in één van onze winkels of maak hieronder direct een afspraak. Horren zijn bijna altijd maatwerk. Daarom komen onze eigen vakmensen bij je thuis inmeten en zorgen er vervolgens voor dat jouw horren perfect worden gemonteerd.

Horren bij dé Woonspecialist
Horren bij dé Woonspecialist
Horren bij dé Woonspecialist
Horren bij dé Woonspecialist

Dat maakt het kopen bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!