Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Horizontale jaloezieën kopen?

Jaloezieën zijn een soort zonwering. Deze bestaan uit twee soorten; horizontale of verticale lamellen. Deze lamellen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. En je kan kiezen uit verschillende materialen. Bij horizontale jaloezieën heb je de keuze uit hout, aluminium of kunststof. Wil je meer weten over verticale jaloezieën, kijk dan hier.

Bij horizontale jaloezieën lopen de lamellen van links naar rechts. Met de stand van deze lamellen bepaal je zelf de mate van lichtinval. Je speelt als het ware met het licht.

Wil je veel licht dan zet je ze helemaal open. Wanneer je minder licht wilt, of zelfs wilt verduisteren kantel je de jaloezieën naar voren of naar achteren. Zo bepaal je direct ook jouw privacy, met eventueel behoud van licht. En daarmee maak je horizontale jaloezieën ook heel geschikt voor de badkamer of slaapkamer.

Weet je dat jaloezieën ook erg geschikt zijn voor afwijkende afmetingen van ramen? Naast standaardmaten leveren wij namelijk ook volledig op maat gemaakte jaloezieën. En zo is in feite elk raam geschikt!

 

Jaloezieën bij dé Woonspecialist

Geschikt voor elke ruimte

Doordat de horizontale lamellen in diverse materialen geleverd kunnen worden, zijn horzontale jaloezieën geschikt voor elke ruimte. Dus er zijn ook jaloezieën voor de badkamer!

Bevestigen zonder boren?

Jazeker! Dat doen we met een magneetframe. Een top oplossing voor bijvoorbeeld draai- kiepramen. Wil je hier graag meer over weten? Kom langs in onze winkels en wij laten het zien!

Op maat gemaakt

Voor elk raam een passende oplossing met volledig op maat gemaakte jaloezieën. Zo weet je zeker dat de jaloezieën bij jou perfect passen. En natuurlijk komen wij meten en monteren.

Jaloezieën bij dé Woonspecialist

Welke jaloezieën kies jij?

Voor elk raam hebben wij een ideale horizontale jaloezie. Voor elke woonstijl ook. Kies je voor een warme sfeer en een luxe uitstraling, dan ga je waarschijnlijk voor houten jaloezieën. Hou je meer van de industriële stijl dan passen aluminium jaloezieën beter. Dit maakt dat een horizontale jaloezie geschikt is voor jouw slaapkamer, maar ook voor bijvoorbeeld de keuken.

Wij hebben ook horizontale jaloezieën die geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers. En dat staat mooi! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor behandelde houten jaloezieën of voor aluminium jaloezieën want deze zijn van zichzelf vochtbestendig. Je kan ze makkelijk afnemen en ze zijn tijdloos.

Met jaloezieën geef je een warme, maar ook stoere en luxe uitstraling aan jouw ruimte, die tegelijkertijd erg sfeervol is.

 

 

 

"Hout, aluminium of kunststof; ze zijn allemaal even mooi!"

Hoe bedien je de jaloezieën?

Behalve de kleur en het materiaal heb je ook keuze in bedieningsopties. Je kantelt de horizontale jaloezie eenvoudig met behulp van het koord. Maken wij jouw horizontale jaloezieën op maat? Dan heb je de keuze tussen een ladderkoord of -band. Deze zijn beiden in verschillende kleuren te bestellen. Met deze extra opties kan je jouw jaloezieën volledig naar jouw eigen smaak en wens samenstellen.

Wij leveren onze jaloezieën ook met bijvoorbeeld met het Literise® systeem. Dit is een koordloos bedieningssysteem. Als je geen loshangende koorden wilt is dit een mooi alternatief. Dit systeem is handig en ook kindvriendelijk, want met een soort handgreep duw je de jaloezieën omhoog of trek je ze omlaag.

En...je kan ook kiezen voor een elektrische bediening. Wij verkopen verschillende merken jaloezieën, ook van Luxaflex®. Met PowerView® van Luxaflex® kun je je jaloezieën elektrisch bedienen. Eenvoudig met een afstandbediening of een app op je tablet of smartphone. PowerView® is dus een draadloos systeem. Je stelt vooraf verschillende scènes in en met één druk op de knop gaan de jaloezieën in de juiste stand. Wij vertellen er graag meer over. Maak hieronder een afspraak.

Daarbij is het tegenwoordig ook mogelijk om horizontale jaloezieën op te hangen, zonder te boren in jouw kozijn. Met een magneetframe kun je jaloezieën zo gemakkelijk monteren op bijvoorbeeld draai-kiepramen. In onze winkel vertellen wij je er alles over.

 

Jaloezieën bij dé Woonspecialist
Jaloezieën bij dé Woonspecialist
Jaloezieën bij dé Woonspecialist
Jaloezieën bij dé Woonspecialist

Onze eigen vakmensen zorgen er voor dat jouw jaloezieën perfect worden gemonteerd. En dat maakt het kopen van raamdecoratie bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!