Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Multishades kopen?

Een multishade wordt ook wel een duo rolgordijn of multishade rolgordijn genoemd. Het is een rolgordijn met twee verschillende banen stof. Deze banen worden afgewisseld met een baan transparante stof en een baan verduisterende stof. Het gordijn kan je op en neer laten met de kettingbediening, of elektrische bediening. Je beweegt dan de twee banen over elkaar heen. Op deze manier bepaal je zelf het lichtinval of sluit je het gordijn.

Zoek je raamdecoratie in de woonkamer of slaapkamer? Dan zijn multishade rolgordijnen erg geschikt. Zeker als je graag balans houdt tussen privacy en lichtinval. Je kan met een multishade gemakkelijk kiezen voor voldoende licht overdag en een knusse sfeer in de avond, waarbij je inkijk tegenhoudt.

Een multishade is ideaal voor elk interieur. Doordat ze een strakke uitstraling hebben staan ze geweldig goed in een modern interieur. En er zijn vele kleuren en stoffen mogelijk, dus zit er altijd wel iets bij voor jou!

Multishades bij dé Woonspecialist

Geschikt voor elke ruimte

Multishades zijn er voor elke ruimte! Ze zijn leverbaar in diverse soorten stoffen en daarmee ook geschikt voor bijvoorbeeld je badkamer!

Enorme keuze

Je kan kiezen uit zoveel kleuren. Heb je liever neutrale kleuren; hebben we! Wil je liever iets opvallends of met dessins; kan ook!

Grootste voordeel

Het grootste voordeel van multishades is dat je zelf eenvoudig bepaalt hoeveel privacy je wilt en hoeveel licht je doorlaat. En dit makkelijk wisselt.

Weet je nog niet zeker of multishades raambekleding de juiste raamdecoratie voor jou is? Wil je graag weten wat we nog meer voor je kunnen doen? Maak dan een afspraak. Wij adviseren je graag en laten je de verschillende mogelijkheden zien. Mocht je een keuze gemaakt hebben dan komen we uiteraard bij je thuis meten en monteren. Wij maken jouw multishades, en ook onze andere raamdecoratie, in standaardmaten én volledig op maat. 

"Multishades, geschikt voor elke ruimte in jouw huis!"
Multishades bij dé Woonspecialist
Multishades bij dé Woonspecialist
Multishades bij dé Woonspecialist
Multishades bij dé Woonspecialist

Dat maakt het kopen van raamdecoratie bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!