Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Plisségordijnen op maat

Plissé komt vanuit de Franse taal. Het betekent geplooid. Plisségordijnen staan dan ook bekend om de plooien in de stof. Het heeft een harmonica effect en maakt dat je de gordijnen heel strak kunt vouwen én helemaal uit kunt vouwen zodat je het hele raam bedekt.

Je hebt de keuze uit een enkele stof of uit dubbele stof, ook wel honingraat genoemd. Laat je goed informeren zodat je de juiste keuze maakt en er lang van kan genieten. Het is goed eerst te kijken naar de ruimte waar de plissés gemonteerd worden en dan vervolgens naar de tranparantie van de stof. Wil je optimaal lichtinval of juist verduisteren? Het kan allemaal!

Bij een plissé kan je zowel de bovenlat als de onderlat naar boven en beneden kan bewegen. Dit noemen we een top down en bottom up systeem. De plissé laat zich zo makkelijk in de juiste stand zetten zodat je je privacy behoudt en wel kan spelen met lichtinval.

Doordat er vele variaties en kleuren mogelijk zijn, heb je toch altijd een unieke vorm van raamdecoratie. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs in één van onze winkels.

Plissés bij dé Woonspecialist

Voordelen plisségordijnen

Dé Woonspecialist levert een uitstekende kwaliteit plissegordijnen. Wij hebben standaardmaten en leveren op maat. De keuze is enorm in stoffen, kleuren en dessins. Je regelt met een top down, bottom up systeem zelf je gewenste lichtinval. 

Draai- kiepramen

Voor draai- kiepramen zijn plissé gordijnen juist heel geschikt. Het is mogelijk om plisségordijnen vast te zetten op het kozijn, dat kan zonder boren. Zo blijft het plisségordijn tegen het raam aan hangen wanneer je deze opendraait of –kiept. Handig hė?

Plisse op maat

Bij dé Woonspecialist hebben we zowel plissés in standaard maten en maken we plissé gordijnen op maat. Zo maak je jouw plissés helemaal uniek. Maak een keuze uit de verschillende stoffen, kleuren en dessins. Wij doen de rest!

Plissés bij dé Woonspecialist

Duo plissé

Een duo plissé wordt ook wel een dupli gordijn genoemd en lijkt op een plisségordijn. Het verschil zit in het aantal lagen stof. Een plisségordijn heeft een enkele laag stof en een duo plissé heeft een dubbele laag stof waardoor er een honingraat-structuur ontstaat. Kies je voor een plisségordijnen dan bestaat het gordijn uit één laag stof waardoor de bedieningskoordjes zichtbaar zijn. Met duo plissés zijn deze niet zichtbaar want de bedieningskoordjes worden weggewerkt in het systeem. Bij een duo plissé geniet je direct van de isolerende werking want de kleine opening tussen de twee stoflagen houdt de lucht vast. Wanneer het nodig is houdt het zo de warmte binnen en de kou buiten en geniet je juist in de zomer juist van verkoeling. Klik hier voor meer informatie.

"Plissé gordijnen zijn heel geschikt voor een draai-kiepraam, dakraam, hoog raam, serre of erker."

Bij de Woonspecialist begrijpen we dat een huis meer is dan een ruimte om in te wonen. Daarom helpen wij je graag bij het aanbrengen van sfeer, zonder het comfort uit het oog te verliezen. Plissés zijn hier een perfect voorbeeld van. Sfeervol, passend bij elke woonstijl maar ook isolerend, geluidwerend en desgewenst verduisterend. 

Plissé Shades® kan je met smart home systemen combineren dankzij de Luxaflex® PowerView® Motorisation voor elektrische raamdecoratie. Zo bestuur je jouw plissés makkelijk via de afstandsbediening of een app. Zo speel je altijd en vanuit elke locatie in op veranderende weersomstandigheden en de energie-efficiëntie in huis, volledig draadloos. Nieuwsgierig? Kom naar de winkel of plan direct jouw afspraak.  

Plissés bij dé Woonspecialist
Plissés bij dé Woonspecialist
Plissés bij dé Woonspecialist
Plissés bij dé Woonspecialist

Onze eigen vakmensen zorgen er voor dat jouw plissés perfect worden gemonteerd. En dat maakt het kopen van raamdecoratie bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!