Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Rolgordijn kopen?

Een rolgordijn is een gordijn dat af- en opgerold kan worden. Hiermee verduister je eenvoudig een raam. Hoewel...er zijn uiterarad ook rolgordijnen die wél licht doorlaten. 

Het rolgordijn bedien je door een touw of koord aan de zijkant van het gordijn. Zo kies je zelf het gewenste lichtinval en de hoogte van het rolgordijn. Inmiddels kan je ook kiezen voor een elektrische bediening. Vraag hiernaar in de winkel!

We kennen natuurlijk allemaal de effen kleur rolgordijnen. In neutrale maar ook in opvallende kleuren. Ook rolgordijnen zijn leverbaar in dessins en verschillende dikte van stoffen. Wel zo handig wanneer je echt graag een gezellige woonkamer of juist donkere slaapkamer wenst. 

Rolgordijnen van dé Woonspecialist

Rolgordijnen

Ideaal voor elke ruimte in huis. Ze zijn handig, mooi en onderhoudsarm. Daarbij zijn rolgordijnen er in allerlei kleuren en maten, zowel transparant als verduisterend.

Bediening

Wil je je rolgordijnen bedienen met een koordje of elektrisch! Dat hebben we! Hiermee kun jij eenvoudig op afstand jouw rolgordijnen bedienen. Vraag ernaar in onze winkel!

Geschikt voor?

Een rolgordijn is geschikt voor vrijwel elk raam, ook omdat we ze volledig op maat kunnen maken. Hoge ramen, schuine ramen, draai- kiepramen of lange ramen; wij draaien onze hand er niet voor om!

Rolgordijnen van dé Woonspecialist

Rolgordijnen op maat

Naast standaardmaten verkoopt dé Woonspecialist ook volledig op maat gemaakte rolgordijnen. Dat is nog eens handig! Zo kan je voor dat lange raam tot op de grond of het schuine zolderraam toch de mooiste rolgrodijnen kiezen.

Wij hebben een ruime keuze in soorten en kleuren. Neutrale en opvallende kleuren, effen of een mooi dessins; er is zoveel mogelijk. 

Het is goed vooraf te bepalen wat je met het rolgordijn wilt bereiken. Er zijn transparante stoffen maar ook verduisterende stoffen. Wil je alleen de inkijk verminderen en sfeer verhogen, dan kies je voor een andere stof dan wanneer je de ruimte echt goed wilt verduisteren. Behalve lichtdoorlatend, verduisterend of sfeerverhogend, werkt een rolgordijn ook isolerend. Wat wil je nog meer? 

Uiteraard adviseren wij je graag en wij komen inmeten én monteren!

"Rolgordijnen zijn geschikt voor alle ramen. En op maat gemaakt!"
Rolgordijnen van dé Woonspecialist
Rolgordijnen van dé Woonspecialist
Rolgordijnen van dé Woonspecialist
Rolgordijnen van dé Woonspecialist

Dat maakt het kopen van rolgordijnen bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!