Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Shutters kopen?

Shutters worden ook wel blinds of luiken genoemd. Ze worden over het algemeen van hout gemaakt. De luiken bestaan uit horizontaal draaibare lamellen. Hiermee sluit je je raam af tegen licht van buiten. Shutters kun je zowel aan de binnenkant als buitenkant plaatsen. Meestal worden er twee shutters per raam geplaatst.

Het is een populaire, stijlvolle vorm van raamdeocratie die perfect past in een romantische, landelijke of scandinavische woonstijl. De shutters bieden je veel privacy en bescherming tegen zonlicht.

Overweeg je als raamdecoratie shutters te kopen, weet dan dat de beste materialen worden gebruikt.

Wij leveren onder meer shutters van Blend® Window Fashion, deze worden geproduceerd van FSC gecertificeerd hout. Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met ecologische belangen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rond shutters voor jouw jaren 30-woning of een nieuwbouw huis? Shutters op maat zijn er in diverse uitvoeringen en kleuren, graag adviseren wij je in de winkel of plan direct jouw afspraak. 

Shutters bij dé Woonspecialist

Shutters of jaloezieën?

Wat zijn de verschillen tussen beiden? Ze zijn beiden even mooi. Bedenk je dan dat je bij shutters de mogelijheid hebt om ze open te klappen. Deze mogelijkheid heb je bij jaloezieën niet. Wat past bij jou en heeft jouw voorkeur?

Bediening van shutters

Een shutter bedien je handmatig, met een tiltstok of met een verborgen bediening. De tiltstok is zichtbaar en kun je heen en weer bewegen. De verborgen bediening heeft een onzichtbare aluminiumlat aan de achterzijde.

Afwerking shutters

De standaard shutters bestaan uit kwartiers gezaagde lamellen (meest stabiel en het beste) en zijn voorzien van een luxe afwerking. Allemaal eigenschappen die zorgen voor een lange levensduur en lang plezier van deze standaard shutters.

Shutters bij dé Woonspecialist

Shutters zonwering

Kies je shutters raamdecoratie, dan kies je behalve voor iets stiljvols ook direct voor een natuurlijke zonwering. Het duurzame hout zorgt voor sterke luiken. Dit is prefect geschikt voor grote deuren en ramen. De lamellen kantel je in een gewenste stand om zo meer of minder lichtinval toe te laten, je privacy te behouden en daarmee ook de zon te weren.

Vroeger werden de shutters vooral aan de buitenkant geplaatst. De huidige raam shutters zijn hier een moderne variant op. Praktisch, stijlvol, weinig onderhoud en ook verkrijgbaar in verschillende lalmelbreedtes en afmetingen.

Shutters worden op maat gemaakt waardoor ze heel goed toepasbaar zijn op allerlei vormen ramen. Rechthoekig, rond, vierkant, klein, groot, smal, breed, hoog of laag; het kan allemaal! 

 

"Als er iets is wat je in je huis wilt hebben, dan zijn het beslist shutters!"

Shutters raambekleding in vele kleuren

Houten shutters zijn geliefd. Niet alleen om de natuurlijke uitstraling, ook omdat ze leverbaar zijn in RAL-kleuren. Zo bieden we volop keuze dat in elk interieur past.

Zodra de raambekleding shutters perfect door ons geplaatst zijn hebben ze ook nog eens een isolerende werking. Lekker warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. En mooi dat ze zijn, elk raam een blikvanger! 

 

Shutters bij dé Woonspecialist
Shutters bij dé Woonspecialist
Shutters bij dé Woonspecialist
Shutters bij dé Woonspecialist

Shutters zijn een enigzins complex type raamdecoratie. Daarom komen onze eigen vakmensen bij je thuis inmeten en zorgen er vervolgens voor dat jouw shutters perfect worden gemonteerd. En dat maakt het kopen van raamdecoratie bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!