Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Verticale jaloezieën kopen?

Jaloezieën zijn een soort zonwering. Deze bestaan uit twee soorten; horizontale of verticale lamellen. Deze lamellen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. En je kan kiezen uit verschillende materialen. Bij verticale jaloezieën heb je de keuze uit hout, aluminium, textiel of kunststof. Wil je meer weten over horizontale jaloezieën, kijk dan hier.

Bij verticale jaloezieën lopen de lamellen van boven naar beneden. Hierdoor laten ze de ramen optisch hoger lijken, wat ideaal is voor de kleinere slaap-, woon- of werkkamer. Met de stand van de lamellen bepaal je zelf de lichtinval. De lamellen worden om en om met één ketting in beweging gebracht. 

Verticale jaloezieën zijn een trendy alternatief voor bijvoorbeeld gordijnen. Ze zijn geschikt voor bijna alle soorten en maten ramen. Naast standaardmaten leveren wij namelijk ook volledig op maat gemaakte jaloezieën. Met name voor grote raampartijen of ramen met verschillen in hoogte zijn verticale jaloezieën een uitkomst.

Jaloezieën bij dé Woonspecialist

Makkelijk in onderhoud

De stoffen lamellen zijn schoon te maken met een stofzuiger met een borstelkop op een lage stand. Datzelfde geldt voor de kunststof lamellen, deze mag je daarbij af en toe wassen met water en een daarvoor bestemd product. Houten en aluminium stof je af met speciale handige stoffers.

Voor elke stijl

Verticale jaloezieën passen eigenlijk in elk woonstijl. Ze staan zeker in een trendy of modern interieur. Doordat wij een ruime keuze in kleuren, dessins en verschillende materialen bieden, passen ze ook prima in een meer romantische stijl. Welke stijl heeft jouw voorkeur?

Op maat gemaakt

Geen raam zo gek of er kan raamdecoratie voor! Zo hebben wij voor elk raam een passende oplossing met volledig op maat gemaakte jaloezieën. Geen afmeting te gek, geen raam te hoog. En zo weet je zeker dat de jaloezieën bij jou perfect passen. Natuurlijk komen wij meten en monteren.

Elektrisch bedienbare jaloezieën bij dé Woonspecialist

Elektrische bediening

Behalve de kleur en het materiaal heb je ook keuze in bedieningsopties. Je kantelt de verticale jaloezie met de hand én...je kan ook kiezen voor een elektrische bediening. Wij verkopen verschillende merken jaloezieën, ook van Luxaflex®. Met PowerView® van Luxaflex® kun je je jaloezieën elektrisch bedienen. Eenvoudig met een afstandbediening of een app op je tablet of smartphone. PowerView® is een draadloos systeem. Je stelt vooraf verschillende scènes in en met één druk op de knop gaan de jaloezieën in de juiste stand. Wij vertellen er graag meer over. In onze winkel vertellen wij je er alles over. 

 

"Helemaal terug van weggeweest; trendy verticale jaloezieën!"

Verticale lamellen op maat

Het is natuurlijk handig dat je uitgekozen raamdecoratie ook daadwerkelijk past. Vandaar dat wij naast standaardmaten ook verticale jaloezieën op maat leveren. Daarbij meten onze vakmensen zelf de jaloezieën bij jou thuis in en monteren ze zodat je er lekker lang van kan genieten. 

Doordat wij ze op maat gemaakt leveren is er iets te vinden voor elk raam en elke afmeting. Dus ook voor raam van het plafond tot aan de grond, de ongelijke ramen in de erker en zelfs voor jouw draai- kiepraam. Maak nu een afspraak!

Jaloezieën bij dé Woonspecialist
Jaloezieën bij dé Woonspecialist
Jaloezieën bij dé Woonspecialist
Jaloezieën bij dé Woonspecialist

Tot slot; onze eigen vakmensen zorgen er voor dat jouw jaloezieën perfect worden gemonteerd. En dat maakt het kopen van raamdecoratie bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!