Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Vouwgordijnen kopen?

Ben je toe aan nieuwe raamdecoratie? Wil je graag kunnen kiezen uit verschillende stoffen met evenveel kleuren en dessins? En wil je een een specifiek gordijn? Dan is een vouw gordijn iets voor jou! 

Vouwgordijnen stapelen zich gelijkmatig zigzaggend op bij het openen. Hiermee verschillen ze van andere raamdecoratie. Wanneer je de vouwgordijnen helemaal optrekt heb je een strak horizontaal pakket stof bovenaan het raam en is je raam helemaal vrij. Uiteraard kan je een vouwgordijn in elke gewenste stand brengen, zodat je bijvoorbeeld inkijk verminderd.

Standaard wordt het vouwgordijn systeem bediend met een koord of een ketting. Maar er is meer mogelijk!

Vouwgordijnen bij dé Woonspecialist

Vouwgordijnen op maat

Wij kunnen jouw vouwgordijnen volledig op maat maken. Ongeacht welk materiaal of welke kleur je ook kiest. Zo kan je een vouwgordijn kiezen voor dat raam met afwijkende afmetingen.

Voordelen van vouwgordijnen

Vouwgordijnen nemen niet zoveel ruimte in en zijn heel eenvoudig in gebruik. Hierdoor zijn ze ideaal voor smalle ramen of kleine woningen. Ze bedekken wel jouw ramen, maar bijvoorbeeld niet de radiator.

Verduisterende vouwgordijnen?

Ook dat is mogelijk! Afhankelijk van welke stof je kiest heb je resultaat. Dus jouw vouwgordijn kan lichtdoorlatend zijn, verduisterend en zelfs zonwerend! Wat kies jij voor je ramen?

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen bij dé Woonspecialist

Smart home vouwgordijnen

Een vouwgordijn misstaat nooit, ook zeker niet in een modern interieur. Want inmiddels is de smart home techniek zo ver dat je voor elektrische vouwgordijnen en elektrische gordijnrails kan kiezen.

Bedien jouw vouwgordijnen via de bijbehorende afstandbediening of app. Hiermee programmeer je tijden waarop jouw vouwgordijnen omhoog gaan of maak je gordijnen open middels een spraakopdracht.

Wil je hier graag meer over weten? Dat kan! Kom spontaan naar de winkel of plan hier jouw afspraak. 

"Vouwgordijnen, mooi! Ook in combinatie met gordijnen!"

Vouw gordijn; de ideale oplossing

Wil je meer sfeer in de ruimte creëren, dan is een vouwgordijn een ideale oplossing. Behalve dat ze voor de juiste lichtinval zorgen of verduisterend en zonwerend zijn, voegen ze direct sfeer en warmte toe.

Passend in verschillende woonstijlen als landelijk, maar ook modern of industrieël door de vele verschillende soorten stoffen. Je hebt keuze uit een miz van eigentijdse, klassieke en moderne materialen. De keuze is volledig aan jou! Wil je inspiratie opdoen, advies ontvangen of direct bestellen, maak een afspraak!

Vouwgordijnen bij dé Woonspecialist
Vouwgordijnen bij dé Woonspecialist
Vouwgordijnen bij dé Woonspecialist
Vouwgordijnen bij dé Woonspecialist

Dat maakt het kopen van vouwgordijnen bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!