De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1440 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
8E8F7CC6-A33B-4968-A4C6-9DAF4C460E66_1_105_c
Word jij onze nieuwe leerling stoffeerder/monteur

Leerling stoffeerder/monteur gezocht in Alkmaar

Ben jij een enthousiaste, jonge stoffeerder die op zoek is naar een leerplek waar jij de kneepjes van het vak kan leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb jij geen of weinig ervaring als stoffeerder, maar kunnen wij rekenen op jouw timmermansoog en twee handige handen? Wij bieden jou een veelzijdig monteursbestaan, waarin je je kennis en kunde kwijt kan en je verder kan ontplooien. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team van vakmensen. Je gaat ons helpen met het ophangen en monteren van gordijnen en raamdecoratie, het leggen van diverse soorten vloeren, en nog veel meer.

Vind je het leuk om samen met een vakman te werken en alles over het vak te leren? Weet je van aanpakken en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent:

  • Enthousiast
  • Klantvriendelijk
  • Representatief
  • Geïnteresseerd in het vak

Wij bieden:

  • Een prettige werksfeer
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Mail je sollicitatie naar info@vloer-zo.nl voor meer informatie kan je bellen met Heddeke op 06-28033600.

Voordelen van plissés

Luxaflex

Verschillende transparanties

Je regelt het lichtinval zelf makkelijk. Plissés zijn verkrijgbaar in diverse transparanties, waardoor er voor elke ruimte wel een geschikt plisségordijn bestaan. Dus ook voor de slaapkamer!

vormen_plisse

Diverse raamvormen

Plisségordijnen zijn geschikt voor veel diverse raamvormen. En door gebruik te maken van elektrische bedienbare gordijnrails zijn ook moeilijk bereikbare ramen goed te voorzien van plissés.

plissés

Zonwerend & isolerend

Plissés houden de zon buiten. Door hun isolerende werking zorgen deze er voor dat de warmte buiten (in de zomer) dan wel juist binnen blijft (in de winter). Dat scheelt weer!

[WS_square_image_slider autoplay=”7″ images=”943,931,924,919″]

Plissé gordijnen zijn populair!

Plisségordijnen vullen jouw woonruimte ultiem aan. Deze elegante, sfeervolle raamdecoratie heeft een chique uitstraling. Ze zijn erg populair omdat je kan kiezen uit diverse stoftransparanties.

Plissés zijn er transparant, lichtdoorlatend en ook verduisterend. Daarnaast zijn ze ook nog zonwerend, isolerend en geschikt voor verschillende raamvormen. Ook lastig te bereikbare ramen kan je voorzien van een plissé gordijn want de plissés zijn ook nog elektrisch bedienbaar te leveren.