De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Vloerenhandel Emmeloord Woonspecialist
Word jij onze nieuwe interieurvakspecialist?

Woonspecialist Emmeloord is een echt familiebedrijf met passie voor woongeluk en veel ambitie om te blijven groeien en ontwikkelen. Voor onze klanten trekken we alles uit de kast en die gedrevenheid zien we ook graag bij onze medewerkers.

Interieurvakman m/v – woningstoffeerder

Ben jij die enthousiaste en handige klusser? Kom dan werken als Interieurvakman/woningstoffeerder bij Woonspecialist Emmeloord!
Ken je het vak nog niet, maar heb je het zin om te leren? Ook dan ben je van harte welkom om eens te komen kennismaken. Wij leiden je graag op.

Wat ga je bij ons doen als interieurvakman m/v?

Jij verzorgt de basis van een interieur: vloeren en raambekleding. Je legt vloeren zoals tapijt en vinyl, laminaat en klik- pvc. Maar ook het egaliseren van de basisvloer en het leggen van een plak PVC vloer zijn veel voorkomende werkzaamheden. Daarnaast monteer je gordijnen en raamdecoratie. Als interieurvakman vind je het leuk om met maatwerk bezig te zijn en elke klus perfect op te leveren.

Jouw werkdag start met een goede kop koffie en een ‘goedemorgen’ van je collega’s. Vervolgens ga je op weg naar de klant. Vaak werk je bij particulieren thuis, maar ook in een kantooromgeving laat jij jouw vakwerk zien.
Niet onbelangrijk zijn de tools die jij nodig hebt om elke klus perfect op te leveren. Daarom krijg je een eigen werk bus, vól met professioneel gereedschap.

Wat vragen wij van jou als interieurvakman?

Je hebt twee rechterhanden en technisch inzicht. Kwaliteit vind je belangrijk; we hoeven jou niet te vragen of je nauwkeurig kunt werken.
Naast je technische kwaliteiten ben je klantvriendelijk én een leuke collega. Verder beschik je over een goede fysieke conditie en ben je in bezit van een B-rijbewijs.

Je hebt al ervaring in (maatwerk) montage óf je bent leergierig om het vak te leren.

Wat bieden wij jou?
• Je gaat werken in een no-nonsense, gezellig en collegiaal team.
• Een uitdagende baan waarin je alle mogelijkheid hebt om jezelf als vakman te blijven ontwikkelen.
• Een baan met uitzicht op een vast contract.
• Eigen bus met persoonlijk gereedschap van professionele kwaliteit.

Solliciteren? Dat kan! Mail naar info@woonspecialistemmeloord.nl of bel naar 0527-252062.