Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Laminaat, van advies tot leggen

Een mooie laminaat vloer geeft sfeer aan je huis of werkruimte. Met ons assortiment laminaat vloeren is er altijd iets bij wat bij jou past. Overweeg je grijs of wit laminaat of wil je liever een hout- of steenlook laminaatvloer kopen? Dat kan allemaal!  Wij adviseren je graag. Natuurlijk over de soorten laminaat en ook over de juiste ondervloer, plinten en vloerverwarming. Wil je het laminaat laten leggen? Onze eigen vakmensen doen dat graag!

Wanneer je toe bent aan over een nieuwe vloer, overwegen dan eens om laminaat te kopen. Een laminaatvloer in je huis heeft namelijk een aantal fijne voordelen. Laminaat is namelijk gemakkelijk schoon te houden want stof trekt er niet in. Dit is vooral prettig wanneer je last hebben van een allergie. De vloer hoef je alleen met een doek of veger te reinigen en af en toe met een natte doek. Zo hou je tijd over voor andere dingen!

Laminaat van dé Woonspecialist

Verschillende soorten laminaat

Laminaat is er in verschillende stijlen. Hou je van rustiek of van modern? Gaat je voorkeur uit naar een klassieke of neutrale uitstraling? Met een hout- of steenlook die niet van echt te onderscheiden is? Laminaat is er in donkere en lichtere kleuren. Een laminaat vloer is bovendien kleurvast.

 

Welke laminaat merken?

Bij dé Woonspecialist vind je laminaat in verschillende soorten, maar ook in verschillende maten en patronen. Wij leveren laminaat in planken en in tegelvorm. Wij bieden je hoogwaardig laminaat aan van onze eigen huismerken, zoals Ambiant, en Berry Alloc. 

Wat kost laminaat?

Om dit enigszins te beantwoorden mag je rekening houden met: de hoeveelheid vierkante meters waarvoor je laminaat nodig hebt, de kwaliteit en uitvoering van het laminaat. Ook bijkomende kosten zoals een ondervloer en plinten moet je niet vergeten. Maak een afspraak!

Laminaat van dé Woonspecialist

Laminaat in jouw stijl 

Je vind uiteraard veel informatie over laminaat online. Echter krijg je nergens een beter beeld dan in een laminaat winkel. En je kunt dan direct laminaat bestellen. Laminaat is niet alleen leverbaar in verschillende kleuren, patronen en diktes, maar ook met en zonder v groef en met of zonder voelbare houtstructuur. Zelfs extra breed laminaat kunnen wij je leveren.

Een v groef geeft een extra dimensie aan je laminaat. Het is goed zichtbaar dat je vloer is opgebouwd uit aparte planken. Je hebt keuze uit een v groef langs de lange zijden van de plank of een v groef rondom de laminaatplank. Hou je juist van een strakke uitstraling? Kies dan voor laminaat zonder v groef.

"Laminaat; een prachtig alternatief voor een houten of stenen vloer."

Wat is laminaat?

Laminaat bestaat meestal uit vier verschillende lagen: een kunststof toplaag, houtvezel laag, papieren dessin laag en een beschermende melanine laag. Ben je van plan de vloer intensief te gebruiken of wordt er flink op de vloer gelopen, kies dan voor een dikker laminaat. Voor thuis kan je prima een dunnere laminaat vloer leggen; deze is geschikt voor licht gebruik.

Als je persoonlijk advies wilt of een afspraak wilt maken, dan kan je dat hieronder aangeven. 

Laminaat van dé Woonspecialist
Laminaat van dé Woonspecialist
Laminaat van dé Woonspecialist
Laminaat van dé Woonspecialist

Onze eigen vakmensen zorgen er voor dat de vloer perfect wordt gelegd. En dat maakt het kopen van een laminaat vloer bij de Woonspecialist zo makkelijk; advies, levering en monteren onder één dak! Kom naar één van onze winkels en wij doen de rest!