Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Marmoleum® vloer kopen?

Marmoleum® is de merknaam van Forbo’s linoleum. Deze vloer is enorm in populariteit gestegen want ze zijn stijlvol en zeer gemakkelijk in onderhoud. Ze hebben de look van gietvloeren en worden ook nog eens van natuurlijke materialen gemaakt.

Een Forbo Marmoleum® vloer heeft weinig onderhoud nodig. Regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Ons advies is om de speciale Marmoleum® schoonmaakmiddelen te gebruiken voor optimaal plezier van je nieuwe vloer.

Weet je wat zo leuk is? Doordat Marmoleum® in vele kleuren en ook in vele dessins te leveren is, kan je heel veel variaties maken en spelen met kleur. Zo kan elke ruimte een eigen kleur krijgen, maar kan je in één ruimte ook eindeloos variëren. 

Marmoleum® bij dé Woonspecialist

Marmoleum®, wat is het?

Marmoleum® is de linoleum vloer van het merk Forbo. Marmoleum® is gemaakt van lijnzaadolie, kurk, hars en jute. Het is een ijzersterk en slijtvast natuurproduct dat tientallen jaren meegaat. Met een enorme keuze in kleuren en dessins.

Duurzame vloer

Marmoleum® is een natuurproduct. Deze CO2-neutraal geproduceerde vloer is één van de meest duurzame vloeren die er bestaan. Kies je voor deze vloer dan heb je een biologisch afbreekbare vloer met een minimale impact op het milieu.

Marmoleum® en vloerverwarming

Dat gaat dus heel goed samen! Deze oersterke vloer  is een natuurproduct. Daardoor neemt Marmoleum® makkelijk de omgevingswarmte aan. Kies je voor een gelijkmatige warmte zonder radiatoren aan de wand, denk aan Marmoleum®!

Marmoleum® bij dé Woonspecialist

Verschillende toepassingen

Marmoleum® kan overal en misstaat nergens. Zowel in huiselijke sfeer kan het worden toegepast, bijvoorbeeld in de keuken, hal, slaapkamer, woonkamer en zelfs in de badkamer, als bij professionele toepassingen zoals het kantoor, maar ook scholen, ziekenhuizen en hotels.

Forbo's Marmoleum® staat voor kracht, hygiëne, veelzijdigheid en duurzaamheid. Mede hierdoor zijn de mogelijke toepassingen oneindig groot. Doordat het een sterke vloer is is het erg geschikt voor intensief gebruik zoals een ziekenhuis. De vloer is glad en goed en makkelijk te onderhouden waardoor het ook een hygiënische vloer is. En dat geldt natuurlijk ook voor je badkamer of keuken!

"De uitstraling van een gietvloer, dat is Marmoleum®!"

Keuze in Marmoleum®

Marmoleum® is er niet alleen in enorm veel effen kleuren, maar ook in multicolor en zelfs in dessins of met een houtpatroon. Met de juiste ondervloer dempt deze vloer ook nog eens geluid. Dat is natuurlijk prettig in een appartementengebouw, maar ook met trappelende kindervoetjes of huisdieren thuis of bij je op kantoor.

Weet je niet goed welk Marmoleum® jij zou willen, laat ons je dan helpen. Wij adviseren je graag. Daarbij meten wij bij jou thuis, egaliseren indien nodig, we bezorgen, leggen de Marmoleum® vloer en werken het mooi en naar jou wens af.

 

Marmoleum® bij dé Woonspecialist
Marmoleum® bij dé Woonspecialist
Marmoleum® bij dé Woonspecialist
Marmoleum® bij dé Woonspecialist

Heb je nog vragen over Marmoleum® of wil je graag een afspraak maken; je bent meer dan welkom in één van onze winkels. Onze eigen vakmensen zorgen er voor dat de vloer perfect wordt gelegd. En dat maakt het kopen van een Marmoleum® vloer bij de Woonspecialist zo prettig; advies, levering en monteren onder één dak!