Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Sfeervol en lekker zacht tapijt

Elke vloer heeft een eigen uitstraling met bijbehorende eigenschappen. Zo is tapijt behalve lekker zacht ook sfeervol, geeft warmte in huis en daarmee een gezellig ‘thuisgevoel’. Tapijt vind je bij ons in verschillende soorten, kleuren, structuren en materialen. De keuze bestaat onder meer uit hoogpolig of laagpolig tapijt.

Kies je voor hoogpolig tapijt, dan heb je zeker warme voeten en een knusse sfeer in huis. Loop je veel over het tapijt, dan kan je beter laagpolig tapijt overwegen. Tapijt is er zowel kamerbreed, op maat als in tapijt tegels.

Kom eens langs in één van onze winkels en laat je adviseren bij het uitkiezen van het tapijt dat het beste bij jou past! En het mooie eraan? Wij meten het thuis bij jou in en leggen het graag voor je!

Tapijt van dé Woonspecialist

Tapijt kopen?

Tapijt kent zoveel kleuren en uitvoeringen dat je altijd iets naar jouw wens kunt vinden. We kunnen tapijt kamerbreed en op maat leveren. Op de rol en als tegels. 

Soorten tapijt

Hoogpolig, laagpolig, licht of donker, effen of een patroontje; wij hebben het allemaal! Neem een kijkje in één van onze winkels en laat je adviseren bij het uitkiezen van het tapijt dat het beste bij jou past! 

Tapijt merken

Tapijt maakt een hippe comeback! Wij hebben hele gave merken als Bonaparte, Ambiant, Desso en Parade is er altijd wel tapijt dat bij jouw woonstijl en huis past.

Tapijt op jouw trap van dé Woonspecialist

Trappen stofferen

Tapijt is niet alleen mooi en sfeervol op een vloer, ook op jouw trap! Laat je wel eerst goed adviseren over welke tapijtsoorten hiervoor geschikt zijn om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.

Wanneer je voor tapijt als trapbekleding kiest ben je er zeker van dat de bekleding zacht is en indien verlijmd ook goed vast zit waardoor de trap in geen geval glad is.

Behalve tapijt is het ook mogelijk om je trap met bijvoorbeeld met een loper of halve maantjes te bekleden of met pvc. Zie ook onze overige stijlvolle trapstofferingen.

"Het liefst met blote voeten op het tapijt!"

Het gemak van tapijt

Tapijt geeft dus veel comfort. Of je hoogpolig kiest of laagpolig; het voelt allebei zacht en comfortabel. Je hebt een ruime keuze in kleuren en deesins. Daarbij heeft tapijt een geluiddempende en isolerende werking. 

Anders dan een gladde vloer geeft tapijt een warme uitstraling. Heb je een gladde vloer en wil je ook deze warme uitsraling, denk dan een saan een karpet. Van nagenoeg elk tapijt kan een kleed gemaakt worden in elke afmeting.

 

Tapijt van dé Woonspecialist
Tapijt van dé Woonspecialist
Tapijt van dé Woonspecialist
Tapijt van dé Woonspecialist

Dé Woonspecialist is veel meer dan alleen een tapijtwinkel. Ook op het gebied van andere vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Onze eigen vakmensen zorgen er voor dat jouw tapijt perfect wordt gelegd. En dat maakt het kopen van een tapijt vloer bij de Woonspecialist zo makkelijk; advies, levering en montage onder één dak!