Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

De trap stofferen?

Dat is altijd een goed idee! De trap wordt nog wel eens vergeten en juist door je trap te laten bekleden zet je een toaal andere sfeer neer. Behalve dat er verschillende soorten bekleding zijn kun je kiezen voor een perfecte aansluiting bij de vloer en wanden of je kiest er juist voor om er een eye-catcher van te maken. 

Het kan heel functioneel zijn door trapbekleding toe te voegen, denk aan bijvoorbeeld het verkleinen van de kans dat je uitglijdt of het dempen van geluid, maar natuurlijk ook heel mooi en sfeervol, zeker wanneer je verlichting toevoegt.

De mogelijkheden zijn divers. Wil je inspiratie, hulp en advies? Kom langs in één van onze winkels!

Trap stofferen bij dé Woonspecialist

Traptreden bekleden

Je kan werklen met verschillende materialen maar ook met meerdere kleuren. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? En wil je verlichting bij elke trede; ook dat kan!

Trapbekleding dichte trap

Bij een dichte trap bekleden wij zowel de tredes als de stootborden. De zijkanten, ook wel de wangen van de trap genoemd, kunnen wij ook prima mee stofferen als jij dat wenst.

Trapbekleding open trap

Bij een open trap bekleden we de stootborden in principe niet. Wel kan de hele trede rondom gestoffeerd worden. Uiteraard bekijken we samen wat er mogelijk is.

 

Trap stofferen bij dé Woonspecialist

Bekleden van je trap

Als je je interieur gaat veranderen of je gaat verhuizen, pak dan direct ook de trap mee. Want een mooi beklede (ook wel gestoffeerde) trap wordt zo een eyecatcher. 

De mogelijkheden voor het bekleden van trappen is waarschijnlijk groter dan je denkt. Uiteraard bekleden wij trappen met tapijt. We kijken samen naar geschikt tapijt. Mooi, zacht, comfortabel, anti allergisch of geluiddempend maar altijd sfeervol.

Maar er zijn meer mogelijkheden voor een makkelijk te onderhouden trap. Sterke producten die zorgen voor jarenlang plezier. En ook in trendy kleuren en dessins. Je kan denken aan vinyl, laminaat, pvc, hout en zelfs leer. 

Je kan kiezen voor een totaal afwijkende kleur, maar ook de trap laten overlopen in jouw vloer. En het is zelfs mogelijk om de trap en vloer te voorzien van bijvoorbeeld hetzelfde pvc of tapijt. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

"Trapstoffering; jouw trap knapt er van op!"

Traptrede bekleding kiezen

Het maakt een verschil of je bijvoorbeeld in een karakteristiek oud huis woont of een modern nieuwbouwhuis. In een ouder huis kies je waarschijnlijk sneller voor een traploper met roeden. Terwijl in een nieuw huis je jouw trap sneller verfraaid met ingebouwde (led)verlichting.

Ook zijn er tegenwoordige speelse elementen toe te voegen. Bijvoorbeeld geometrische traptegels of zelfs een moderne look door de treden te bekleden met leer. Bij een gladde trap kun je (onzichtbare) antislip strips op je traptreden plakken.

In elk geval verdiend jouw trap alle aandacht. Je loopt er elke dag vele keren omhoog en weer naar beneden. En het oog wil ook wat!

 

 

Trap stofferen bij dé Woonspecialist
Trap stofferen bij dé Woonspecialist
Trap stofferen bij dé Woonspecialist
Trap stofferen bij dé Woonspecialist

Je kiest voor trapstoffering omdat je trap oud en versleten is. Of je wordt niet blij van het lawaai op de trap. Ook dan is het bekleden van je trap een goed idee. Het is wel handig dat je trap nog in goede staat is, voordat je deze verfraaid. Dit komt uiteraard ook het resultaat ten goede. Een bekleding dan kan ook de oplossing zijn om de staat van je trap juist te vernbergen.  Verder adviseren wij je graag welk product geschikt is hiervoor. En dat is ook afhankelijk van hoe intensief de trap gebruikt wordt. Een boel zaken om rekening mee te houden, waar wij je graag aan helpen denken. 

Dé Woonspecialist doet meer dan alleen trappen. Ook op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat ben je bij ons aan het juiste adres.  En dat maakt het kopen bij de Woonspecialist zo makkelijk; advies, levering en montage onder één dak!