De Smaak Van


Wij zijn jouw totaalaanbieder van vloeren, gordijnen en raambekleding. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. Een speerpunt van ons is elk project beter willen doen dan de vorige, ongeacht de grootte. Voor ons is niets onmogelijk en samen creëren wij de perfecte sfeer en uitstraling waar jij je prettig bij voelt. Ons team van vakbekwame parketteurs en interieurfanaten hebben liefde voor het vak en oog voor detail. Zij verzorgen het plaatsen van je nieuwe vloer tot in de puntjes, inclusief het plaatsen van de plinten en overige afwerkingen.

Maak een afspraak

Bij De Smaak Van adviseren we je met liefde en plezier in onze winkel onder het genot van een lekkere kop koffie. Wil je liever advies bij jou thuis, dan kan dat natuurlijk ook. Ons is namelijk niets teveel.

Afspraak maken

Sfeerbeelden winkel


Wij geven net dat beetje extra en ontzorgen je van al je werkzaamheden, door bijvoorbeeld het aanbieden van de totale interieuraankleding zoals raamdecoratie, vloerkeden, houten achterwanden of een traprenovatie. Bijkomende werkzaamheden zoals stukwerk en schilderwerk zijn altijd bespreekbaar en indien mogelijk voeren wij deze graag voor je uit.

Jouw huis, jouw thuis!

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom doe je ontzettend veel inspiratie op die past bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond: bij ons kun je terecht voor mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staan wij altijd 100% achter onze producten. Van Luxaflex voor hoogwaardige raamdecoratie tot Forbo voor de beste vloerbedekkingen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:30 - 17:30 uur
Donderdag 10:30 - 17:30 uur
Vrijdag 10:30 - 17:30 uur
Zaterdag 10:30 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
* Ook open op afspraak buiten openingstijden.