Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
De winkel voor jou alleen

Ook nu staan we voor je klaar, hieronder vind je al onze veilige contactopties.

De Smaak Van Hedel

Vanwege de actuele maatregelen zijn onze winkels gesloten, maar bieden we wel Private Shopping aan. Ook bieden wij telefonisch advies en is het plannen van een videobelafspraak mogelijk. We geven ook advies bij jou thuis en komen wij langs voor het inmeten en monteren op afstand.

Wij zijn jouw totaalaanbieder van vloeren, gordijnen en raambekleding. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. Een speerpunt van ons is elk project beter willen doen dan de vorige, ongeacht de grootte. Voor ons is niets onmogelijk en samen creëren wij de perfecte sfeer en uitstraling waar jij je prettig bij voelt. Ons team van vakbekwame parketteurs en interieurfanaten hebben liefde voor het vak en oog voor detail. Zij verzorgen het plaatsen van je nieuwe vloer tot in de puntjes, inclusief het plaatsen van de plinten en overige afwerkingen.

Openingstijden

Ook op afspraak open
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:30 - 17:30 uur
Donderdag 10:30 - 17:30 uur
Vrijdag 10:30 - 17:30 uur
Zaterdag 10:30 - 16:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen