Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Groningen


Wil je graag energiezuinig wonen en jouw huis in Groningen? Dan is vloerverwarming iets om over na te denken. Bij de Woonspecialist adviseren wij jou graag. Onze vakmensen weten ook welke vloer je kan combineren met vloerverwarming en komen de vloer ook leggen.

Pvc vloer laten leggen

Wij helpen jou graag om de juiste keuzes te maken met professioneel advies rond vloeren, van pvc vloeren over laminaat tot houten vloeren, tapijt en raamdecoratie. Zo kan je planmatig het hele project plannen wanneer je jouw woonkamer, slaapkamer of keuken wilt verbouwen. Of laten verbouwen, onze ervaren vakmannen klaren de klus graag en binnen de afgesproken periode.

Raamdecoratie inmeten

Heb je een woning in Oldambt, Veendam, Hoogezand, Delftzijl of Zuidhorn en ben je op zoek naar pvc vloeren in Groningen? Kom dan naar onze showroom voor inspiratie en advies, wij laten jou graag het uitgebreide assortiment zien. En je kan voor raamdecoratie, kasten op maat, buitenzonwering en gordijnen gewoon in één woonwinkel terecht. Inclusief inmeten, monteren en klussen, hoe handig is dat?  

Van woonstijl tot smarthome

Ben je een fan van smart home en regel je van bankzaken tot vakanties alles via jouw smartphone? Dan zijn de elektrisch bedienbare gordijnrails van Luxaflex definitief iets voor jou. Combineer de PowerView® app met jouw huisautomatisering want hij is compatibel met onder andere Apple Homekit, Logitech of Google assistant. Zo kan je de rolgordijnen in jouw woning in Groningen straks vanuit elke plek en wanneer je wilt op afstand besturen.  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis of woning in Appingedam, Eemsmond of Haren? Kom dan naar de Woonspecialist bij jou in de buurt.   

Winkels


Kok Wonen & Slapen de Woonspecialist

Kok Wonen & Slapen de Woonspecialist

Lorentzpark 4 9351 VJ Leek

Woonspecialisten in Groningen