Withuis Woninginrichting


Wij van Withuis Wooninrichting ontzorgen je geheel op het gebied van vloeren, raambekleding, gordijnen, horren en buitenzonwering. Al sinds 2000 gevestigd aan de Tussen Meer in Amsterdam waar je altijd terecht kunt voor inspiratie en deskundig advies. Wij hebben jarenlang ervaring met topkwaliteitproducten. Onze ervaren stoffeerders en monteurs bieden kwaliteit, maatwerk, service en vakmanschap. Alles wat je nodig hebt bij het afmaken van je interieur.

Maak een afspraak

Bij Withuis Woninginrichting adviseren we je met liefde en plezier in onze winkel onder het genot van een lekkere kop koffie. Wil je liever advies bij jou thuis, dan kan dat natuurlijk ook. Ons is namelijk niets teveel.

Afspraak maken

Sfeerbeelden winkel


Kom eens langs

We nodigen je uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. We hebben een assortiment in hoogwaardige producten, zoals gordijnstoffen, buitenzonwering, binnenzonwering en raamdecoratie.

Onze ervaren en vriendelijke medewerkers staan je graag te woord in onze showroom. Wil je een afspraak maken, dan kan dat ook buiten de openingstijden.

Jouw huis, jouw thuis!

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom doe jij ontzettend veel inspiratie op die past bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond: bij ons vind je mooie en praktische oplossingen. Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staan wij 100% achter onze producten. Zo zijn we al jaren erkend Luxaflex-dealer.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:30 uur
Woensdag 9:00 - 17:30 uur
Donderdag 9:00 - 17:30 uur
Vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten