Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
De winkel voor jou alleen

Woninginrichting Van Nuland V.O.F.

Vanwege de actuele maatregelen zijn onze winkels gesloten, maar bieden we wel Private Shopping aan. Ook bieden wij telefonisch advies en is het plannen van een videobelafspraak mogelijk. We geven ook advies bij jou thuis en komen wij langs voor het inmeten en monteren op afstand.

Woon je in de omgeving van Eindhoven, dan ben je voor de inrichting van jouw woning bij Woninginrichting Van Nuland aan het juiste adres.

Wij zijn erkend Inspiration-dealer van het merk Luxaflex® en wij zijn gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van raamdecoratie en gordijnen, horren en vele soorten vloeren als pvc, tapijt en karpetten. Je mag bij ons rekenen op een vriendelijk en deskundig advies en een voortreffelijke service. In onze ruime winkel in Eindhoven adviseren wij jou en tonen wij onze producten. Bij ons krijg je een vrijblijvend interieuradvies aan huis. Wij maken dan direct een passende offerte.


Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Luxaflex® Inspiration Dealer topkwaliteit raamdecoratie

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen