Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Woonwinkel Schijndel

Garantie is bij ons vanzelfsprekend!

We willen je graag helpen met interieuradvies, op afstand of dichtbij. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken, exclusief in de winkel. De winkel is dan open op afspraak. De tijden zijn van 17:00 - 21:00 van maandag tm zaterdag. Via de button hieronder kan je het formulier invullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen we contact met je op, om de afspraak te bevestigen.

Woonwinkel Schijndel: Wij staan al 40 jaar garant voor een goed advies en kwaliteitsproducten voor je gehele woninginrichting. Als specialist hebben we naam gemaakt op het gebied van gordijnen, raambekleding en vloeren. De afgelopen jaren hebben we onze dienstverlening enorm uitgebreid richting het totaaladvies. Sinds 2013 heeft Woonwinkel Exclusief Wonen een uitgebreide collectie meubels en verlichting van veelal Nederlandse bedrijven, met deze partners op het gebied van meubels en verlichting hebben we ondertussen een aardig portfolio opgebouwd, dit doen we in samenwerking met onze eigen ontwerpstudio. Vanuit de gedachte dat een op maat ontworpen interieur bereikbaar moet zijn voor onze gehele doelgroep hebben we de ontwerpstudio ontwikkeld. Onze interieurontwerpers ontwerpen met ontzettend veel passie en creativiteit een totaalconcept.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 17:00 uur
Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Meubels Stoelen, banken, kasten, tafels, lampen

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen