De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2351 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
BeCe raamdecoratie presentatie premium dealer
bece® Premium dealer

bece® Premium Dealer

Deze mooie titel wordt gegeven aan bece® dealers die in hun woonwinkel de raamdecoratie producten extra in de spotlight zetten. Wat kan je als showroom bezoeker verwachten van een bece® Premium dealer?

Beleef het hele assortiment bece® raamdecoratie

Je kan de raamdecoratie van bece® in de winkel zien, aanraken, testen, beleven. Want er staat een grote module of makkelijk gezegd stelling met de complete raamdecoratie collectie. Denk aan plissé- en dupligordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of vouwgordijnen. Wij begrijpen als geen ander dat de keuze voor de juiste raambekleding begint met het zien en beleven van het product en dat kan je bij een bece® Premium dealer volop doen.

Volop raamdecoratie advies en inspiratie

Naast de presentatie van de producten geeft de Premium dealer je volop advies, en natuurlijk hoort een goede service er ook bij! Stel gerust al jouw vragen over bece® raamdecoratie, denk aan onderwerpen als:

  • Functionaliteit
  • Opties voor raamdecoratie op maat
  • Verduisterende raamdecoratie
  • Bedieningssystemen
  • Kleuren en dessins

En natuurlijk kan een bece® Premium dealer je ook tips geven rond onderhoud van je raamdecoratie. Misschien vraag jij je wel af welke raambekleding je het beste kan kiezen voor een vochtige ruimte zoals de badkamer, of een kamer waar damp en vetspetters op de loer liggen zoals je keuken? Graag denken de vakkundige adviseurs en stylistes met je mee.

bece® raamdecoratie op maat laten inmeten en monteren

Omdat bece® al meer dan 50 jaar raamdecoratie produceert is het ruime assortiment heel divers. Voor elke woonstijl is er de perfecte raamdecoratie, ook op maat. Kies uit prachtige collecties jouw favoriete rolgordijn, houten of aluminium jaloezieën, dupligordijnen, gordijnen, plissés of vouwgordijnen. Het inmeten en monteren laat je aan jouw premium dealer over!

Ben je benieuwd naar de bece® Premium productpresentatie en de raamdecoratie van dit top merk? Kom dan langs in onze woonwinkel!

raamdecoratie BeCe opties showroom
modules BeCe premium dealer raamdecoratie en gordijnen