De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Comafin
Jouw gordijn, vloer of raamdecoratie altijd op maat gemaakt!

Meetservice

Moeiteloos naar een nieuw interieur

Hoe fijn zou het zijn als je alleen maar met je vingers hoefde te knippen en de nieuwe raamdecoratie of vloer in je woonkamer, slaapkamer of keuken is een feit? Heel fijn! Bij de Woonspecialist komen we een heel eind in de buurt van ideaalplaatje. Jij hoeft alleen de keuzes maken. Daar begeleiden wij je bij met vloerstalen, gordijnstoffen en vakkundig advies.

Inmeten is de eerste stap

Heb je je keuze kunnen maken voor nieuwe gordijnen of een nieuwe vloer? Dan komen onze vakmensen bij je thuis inmeten, want de meeste producten uit ons assortiment maken wij precies voor jouw woning op maat. Zo sluit je raamdecoratie straks perfect aan op het kozijn. En zo weet je zeker dat er voldoende vloerplanken geleverd worden om elke vierkante meter van jouw nieuwe vloer te kunnen leggen.

Laat de vloer leggen, raamdecoratie monteren en meer

Het klussen nemen wij je volledig uit handen. En ‘wij’ dat zijn onze ervaren vakmensen, stoffeerders, vloeren leggers, monteurs die bij ons in dienst zijn. Wanneer je werkzaamheden als gordijnen inmeten, een visgraat pvc vloer leggen of plisségordijnen op maat monteren niet zelf hoeft te doen scheelt dat veel tijd en stress. Het kiezen van je woninginrichting mag toch een feestje zijn! Zin in? Neem dan contact op of kom naar de winkel! Wij beantwoorden jouw vragen en bespreken samen de mogelijkheden. Tot snel bij de Woonspecialist!

Visgraat vloer slaapkamer vinyl print visgraat
Bece horizontaal zwart_raamdecoratie donker blog

Raamdecoratie inmeten

Wil jij graag romantische houten jaloezieën in je woonkamer? Of wil je nieuwe, verduisterende rolgordijnen in je slaapkamer of kinderkamer? Wij bij de Woonspecialist zijn jouw raamdecoratie specialist, ook als het om slimme raamdecoratie gaat die je op afstand kan bedienen.

Raamdecoratie op maat

Onze vakmensen komen bij jou thuis en zorgen dat alles precies goed wordt ingemeten. Plissés, duettes, horizontale jaloezieën? Die worden na het inmeten op maat gemaakt en je nieuwe raamdecoratie hangt strak en netjes. Hoef jij alleen maar te genieten van het resultaat, extra privacy en een goede nachtrust. Maak eenvoudig een afspraak en wij beantwoorden al jouw interieurvragen!

vloerverwarming laten leggen en kosten besparen

Vloer opmeten

Je favoriete nieuwe duurzame pvc vloer bij ons in de winkel gezien? Of ga je toch voor een praktische laminaatvloer, of een high end marmoleum vloer? Het maakt niet uit welke vloer je kiest, wij regelen het voor je.

Vloer inclusief opmeten en leggen

De vakmensen van jouw Woonspecialist komen bij je langs en meten het oppervlak van de vloer. Vervolgens berekenen we hoeveel vierkante meters je nodig hebt om tot het perfecte resultaat te komen. Van houtlook visgraat vloerplanken tot vierkante of rechthoekige stenen plavuizen, wij rekenen de vierkante meters vloer om in het aantal pakken tegels of planken. En weet je wat we ook voor je doen? Het leggen! Wel zo makkelijk toch. Houd jij tijd over om met je kinderen te spelen.

Overgordijnen in effen kleur op maat | de Woonspecialist

Gordijnen op maat

Keuzes, die zijn er zoveel in het leven. Ga je voor inbetweens in je woonkamer of verduisterende overgordijnen in je slaapkamer?  Wij helpen je kiezen in onze winkel, en nóg mooier, we maken jouw gordijnen op maat voor je! Zo ben jij verzekerend van gordijnen die niet te kort, te lang of te smal zijn maar helemaal goed. En die super mooi in de plooi vallen.

Gordijnen inclusief inmeten

We nemen de precieze maten in je woon- slaap- of werkkamer op en zorgen dat jouw gordijnen perfect in jouw interieur en bij het raam- of deurkozijn passen. Stel je bent nog op zoek naar het passende ophang systeem dan kan je in ons assortiment direct de bijpassende gordijnrails kiezen. Alles in één winkel, handig. Zo hoort het, vinden wij van de Woonspecialist.