De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Meetservice
Jouw gordijn, vloer of raamdecoratie altijd op maat gemaakt!

Meetservice

Moeiteloos naar een nieuw interieur

Hoe fijn zou het zijn als je alleen maar met je vingers hoefde te knippen en de nieuwe raamdecoratie of vloer in je woonkamer, slaapkamer of keuken is een feit? Heel fijn! Bij de Woonspecialist komen we een heel eind in de buurt van dit sprookje. Jij hoeft alleen de keuzes maken. Daar begeleiden wij je bij met vloerstalen, gordijnstoffen en vakkundig advies. Het klussen nemen wij je volledig uit handen. Want wij vinden dat het kiezen van je woninginrichting een feestje mag zijn. Zin in? Neem dan contact op of kom naar de winkel! Wij beantwoorden jouw vragen en bespreken samen de mogelijkheden. Tot snel bij de Woonspecialist!

Inmeten

Heb je je keuze kunnen maken voor nieuwe gordijnen of een nieuwe vloer? Dan komen onze vakmensen bij je thuis inmeten, want de meeste producten uit ons assortiment maken wij precies voor jouw woning op maat. Zo sluit je raamdecoratie straks perfect aan op het kozijn. En zo weet je zeker dat er voldoende vloerplanken geleverd worden om elke vierkante meter van jouw nieuwe vloer te kunnen leggen.

Bece horizontaal zwart_raamdecoratie donker blog

Raamdecoratie inmeten

Wil jij graag romantische houten jaloezieën in je woonkamer? Of wil je andere rolgordijnen in je slaapkamer? Wij bij de Woonspecialist zijn jouw specialist. Onze vakmensen komen bij jou thuis en zorgen dat alles precies goed wordt ingemeten. Zo ben jij verzekerend van precies passende producten, hangt de raamdecoratie strak en netjes en hoef jij alleen maar te genieten van het resultaat. Ontzorgen noemen we dat, met onze meetservice.

vloerverwarming laten leggen en kosten besparen

Vloer opmeten

Je favoriete nieuwe duurzame pvc vloer bij ons in de winkel gezien? Of ga je toch voor een laminaatvloer, of een high end marmoleum vloer? Het maakt niet uit welke vloer je kiest, wij regelen het voor je. Wij van de Woonspecialist komen bij je langs en meten precies op hoeveel vierkante meters je nodig hebt om tot het perfecte resultaat te komen. En weet je wat we ook voor je doen? Het leggen! Wel zo makkelijk toch. Houd jij tijd over om met je kinderen te spelen.

Overgordijnen in effen kleur op maat | de Woonspecialist

Gordijnen op maat

Keuzes, die zijn er zoveel in het leven. Ga je voor inbetweens in je woonkamer of verduisterende overgordijnen in je slaapkamer? Wij helpen je kiezen in onze winkel, en nóg mooier, we maken jouw gordijnen op maat voor je! We nemen de precieze maten in je woon- slaap- of werkkamer op en zorgen dat jouw gordijnen perfect in jouw interieur passen. Zo hoort het, vinden wij van de Woonspecialist.