De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2217 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Desso karpet grijs pastel tinten
Koude voeten? Nooit weer! Met een knus, superzacht vloerkleed of tapijt.

Magisch! Zo laat jij je elke dag op handen dragen

Het voelt te gek, op handen gedragen worden. En het gebeurt veel te weinig. Wanneer? Als kind, met mijn verjaardag. Toen mocht ik op de crèche op het stoeltje zitten, iedereen zong keihard ‘happy birthday’. Ze schreeuwden ‘hieperdepiep hoeraaaa!’ en gooiden me met stoeltje en al 3x de lucht in. Kriebeltjes in mijn buik, fantastisch!!

Hoe ouder je wordt hoe minder kriebeltjes. Zo jammer! Want gedragen worden voelt fijn, geborgen, alles om je heen schommelt zachtjes. Alsof je een prinses bent die in een paardenkoets zit of een stage-divende popster! Hier word je blij van. Onder het motto ‘doe de dingen waar je blij van wordt’ had ik laatst een geniale ingeving. Benieuwd?

vloerkleed vierkant slaapkamer

Haal twee dingen in huis die je op handen dragen

Omdat er niemand thuis is die mij op handen draagt, heb ik 2 dingen in huis gehaald, die mij wel dat gevoel geven.

1 Kom hier met die schommelstoel

Het geborgen gevoel, beetje geschommel, dat krijg ik van? Juist, een schommelstoel. Heb je zo’n hoekje met stoffige tafeltjes? Ruil ze in tegen een schommelstoel! Je ligt er heerlijk onderuitgezakt in. Pak dat moment voor jezelf, warme chocomel erbij, in je mobieltje verdwalen of een boek lezen. Vorstelijk!

Dus nee, gedragen worden is geen heksenwerk. Magie is maakbaar. Ook bij jou thuis!

Extra Interieur tip

Creëer het ultieme warme-nest gevoel met gordijnen in een warme tint zoals oker, mosgroen of roodbruin. Gordijnen geven extra diepte aan je kamer. Kies je voor een isolerende gordijnstof tegen de kou dan blijft het in huis lekker warm.

2 Koop een vliegend tapijt… euhm…super zacht vloerkleed

Ik word wakker, stap met blote voeten uit bed, brrr koud… nee niet meer! Mijn naakte voetjes zweven over een superzacht hoogpolig vloerkleed richting bad. LOVE IT! Doei koude voeten. Een vloerkleed past overal, op je slaapkamer, woonkamer of kinderkamer.

Isolerende vloerkleden – wat zijn trendy kleuren?

Veel mensen kopen vloerkleden in de kleuren: grijs, beige, roze, taupe of okergeel. Voor de natuurlijke uitstraling kies je een vloerkleed met bloemenprint; voor de kinderkamer zijn er super zachte vloerkleden in vrolijke, speelse kleuren.

Welke maat vloerkleed is populair?

En vloerkleed van 200 x 300 cm is vrij gewoon, groter of kleiner kan altijd, of koop een vloerkleed op maat. Hip en trendy? Kies dan een ovaal of rond vloerkleed, zachte uitstraling gegarandeerd. Meer? Ga voor kamerbreed tapijt.

Geen trends missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Schommelstoel en vloerkleed
rond vloerkleed

Shop jij nu ook een nieuw vloerkleed, tapijt of misschien een nieuwe vloer? Doen! De vakmannen van de Woonspecialist zijn net kabouters 😉 ze komen je tapijt of vloer leggen. Voor je het weet is de klus snel en professioneel geklaard.

Je laten ontzorgen is pas echt op handen gedragen worden hè?!

Liefs, Karin
Karin