De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Montageservice

Zorgeloze montageservice

Van vloerstalen of gordijnstoffen is het voor je een kleine stap naar een prachtig en sfeervol interieur. Al tijdens jouw keuze voor een nieuwe woninginrichting in onze showroom krijg je het beste advies en beantwoorden wij al jouw vragen. Heb jij je keuze gemaakt? Indien nodig komen onze vakmensen inmeten.

Dan volgt de belangrijkste stap, het plaatsen van de producten. Hierbij bieden wij jou volop service en nazorg!

Monteren

Wanneer de producten geleverd zijn kan het inrichten van je woning beginnen. Bij de Woonspecialist hoef jij jouw vloer niet zelf te leggen en ook de raamdecoratie en gordijnen hoef je niet te monteren. Maak gebruik van onze montageservice want wij werken met eigen stoffeerders die precies weten hoe je de verschillende producten monteert. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van vloerverwarming in combinatie met een mooie pvc vloer.

Nazorg

Vanuit onze kennis en jaren ervaring in het vak bieden wij jou volop inspiratie en advies. Kortom, alles om je volledig te ontzorgen op de weg naar jouw nieuwe woninginrichting. Het is bij ons vanzelfsprekend dat producten precies naar wens worden geleverd en professioneel geplaatst.

Naast onze montageservice mag je bij ons ook een goede nazorg verwachten. Of het nu gaat om één gordijn in je slaapkamer of een make-over van je hele woning, je bent bij ons aan het juiste adres. Geen klus is te klein óf te groot en wij gaan pas weg als jij tevreden bent.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak!

Comafin 230508 – Studio Qasa-10
Luxaflex sfeervol

Raamdecoratie monteren

Wil je verduisterende rolgordijnen op je slaapkamer laten monteren? Of ben je benieuwd naar een ophangsysteem zonder boren? Kom dan eens langs bij de Woonspecialist. Niet alleen voor het ophangen van raamdecoratie en gordijnen, wij bieden je meer.

Slimme raamdecoratie monteren

Ook over elektrisch bedienbare raamdecoratie informeren wij je vakkundig. En het koppelen van jouw gordijnen met een app regelen wij graag voor je. Kan jij straks vanuit jouw bank roepen: gordijnen open! Dat is pas ontzorgen, vinden wij bij de Woonspecialist!

IM_BOHEMIAN 61254_ROOM.jpg

Vloer laten leggen

Gaaf toch, zo’n visgraat vloer. Vloerpatronen zijn klassiek en populair tegelijk. Onze vakmensen leggen ze graag voor je, van visgraat tot Hongaarse punt of zelfs een 3D patroon zoals de kubussen van het merk Moduleo. Of ben je fan van klik pvc vloeren, betonlook tegels, of modern vinyl? De Woonspecialist heeft het allemaal!

Vloerpatroon inclusief leggen

Voor onze vakmannen maakt het niet uit welke vloer je kiest, wij komen hem bij jouw thuis leggen. En stel je hebt mooie plinten uitgekozen, dan monteren wij die natuurlijk ook!

Stone 21__2Xgordijn_Kobe (Groot)

Gordijnen monteren

Gordijnen zijn de sfeermakers in elke ruimte. Ze beschermen je tegen inkijk en verduisteren je slaapkamer. Van transparante vitrages tot isolerende overgordijnen, bij de Woonspecialist kies je uit zo veel kleuren, dessins en gordijnstoffen! Er is altijd een gordijn voor jouw woonstijl of situatie, stel je zoekt gordijnen voor de koude maanden.

Gordijnen en ophangsystemen

Gordijnstoffen hangen pas mooi als ze prachtig in de plooi vallen! Wij adviseren je over de gordijn breedte, plooien, ophangsystemen, roedes én komen jouw gordijnen inmeten en monteren. Laat je ontzorgen!