De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 1350 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten

Vloeren laten leggen

Stel je voor. Jij bent toe aan een nieuwe vloer. Het tapijt is versleten, die krasvrije laminaat vloer die je 8 jaar terug hebt laten leggen is toch niet zo krasvrij meer. Of je bent gewoon uitgekeken op die tegels met marmerprint. Feit blijft: jij hebt een nieuwe vloer nodig. En nu wil je een vloer die lang blijft liggen. Een tijdloze vloer waar je nog járen van kan genieten.

vtwonen visgraat pvc

Laten leggen door onze vakmannen

Wat je ook kiest. De kwaliteit vloeren van tegenwoordig is zo goed, dat je je daar niet zo druk over hoeft te maken. Mits het goed gelegd is. Dat kan namelijk nog een verschil geven in hoeveel jaren je kan genieten van je vloer. Ons advies: laat je vloer leggen door onze vakmannen. Zeker als het gaat om pvc-vloeren of marmoleum. Die vloeren kan je zelf niet goed leggen. Weet jij namelijk of je vloer egaal is? En zo niet, hoe ga je ‘m dan egaal krijgen? En weleens aan gedacht dat je met een visgraatmotief pvc-vloer vanuit het midden begint en niet aan de zijkant? Nou, onze vakmannen weten dat toevallig wel. Daar zijn ze vakmannen voor 🙂

Zelf niet geschikt?

Klaag en mopper jij ook op het moment je bij het kozijn komt en met kleine stukjes moet werken of opvullen. Zere rug en knieën van het leggen? Net iets te veel rekenfoutjes qua zaag en snijwerk? Denk jij ‘ach, die plintjes komen later wel’? Beantwoord jij al deze vragen met een ‘ja’, dan zal ik al helemaal niet twijfelen of je je vloer moet laten leggen. Dat moet je gewoon. Naast het egaliseren van de vloer, zijn onze vakmannen in staat de vloer snel en toch strak neer te leggen. Met een compleet nette afwerking.

Een vloer waar je nog jaren plezier van gaat hebben. Dat is je wens toch? Laat die dan uitkomen door de kwalitatief goede vloeren van de Woonspecialist én het vakmanschap van onze vloerenleggers.

LayRed 55Commercial flooringLVT commercialHospitality & Leisure
Bedden
Liefs, Bo
Bo