De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
vtwonen pvc beton
Laat je vloer leggen door onze vakmannen

Vloeren laten leggen

Stel je voor. Jij bent toe aan een nieuwe vloer. Het tapijt is versleten, die krasvrije laminaat vloer die je 8 jaar terug hebt laten leggen is toch niet zo krasvrij meer. Of je bent gewoon uitgekeken op die tegels met marmerprint. Feit blijft: jij hebt een nieuwe vloer nodig:

  • Een vloer die lang blijft liggen
  • Een tijdloze vloer waar je nog járen van kan genieten
  • Een vloer die je makkelijk kan onderhouden
  • Misschien zelfs een vloer die geschikt is voor vloerverwarming?

Bij de Woonspecialist weten de vakmensen alles over de beste vloer voor jou en je mag ze ook gerust jouw nieuwe vloer laten leggen, hoef jij niet op de knieën over de grond te kruipen 😉

Woonspecialist – vakmanschap – pvc vloer leggen

Nieuwe vloer laten leggen door vakmensen

Wat je ook kiest. De kwaliteit vloeren van tegenwoordig is zo goed, dat je je daar niet zo druk over hoeft te maken. Mits het goed gelegd is. Dat kan namelijk nog een verschil geven in hoeveel jaren je kan genieten van je vloer. Bij de Woonspecialist werken we met vloeren van bekende merken zoals COREtec, Interfloor, Moduleo en meer. Wij laten je graag de vloerstalen zien en geven je eerlijk advies rond de beste vloer voor jou. En ook het klussen hoef je niet zelf te doen, laat je vloer leggen door onze vakmensen.

PVC vloer, laminaat of visgraat patroon laten leggen?

Zie je ook zo op tegen het moment dat je bij de muur of dorpel komt met het leggen van je vloer? Zere rug en knieën van het leggen? Net iets te veel rekenfoutjes qua zaag- en snijwerk? Denk jij ‘ach, die plintjes komen later wel’? Beantwoord jij al deze vragen met een ‘ja’, dan zal ik al helemaal niet twijfelen of je je vloer moet laten leggen. Dat moet je gewoon.

Moet je een vloer egaliseren, ondervloer leggen??

Naast het egaliseren van de vloer, zijn onze vakmannen in staat de vloer snel en toch strak neer te leggen. Met een compleet nette afwerking, kortom: maak voor jouw nieuwe laminaat, marmoleum of visgraat pvc vloer gebruik van onze meet- en montageservice. Wij bespreken van tevoren de huidige situatie, of komen bij je thuis de bestaande vloer bekijken. Want moet die oude vloer er dan uit?

Nieuwe vloer op bestaande vloer leggen of niet?

Of kan je jouw nieuwe vloer zomaar over de bestaande vloer leggen? Scheelt een hoop stof en rommel in huis 😉 Samen stemmen we de planning af zodat jij snel op je nieuwe pvc vloer, marmoleum, laminaat of tegelvloer kan lopen. En ben je soms net zo’n klappertandende koukleum als ik? Dan ga ik nu je hart verwarmen, we hebben het zo over vloeren en vloerverwarming, want dat is heeeerlijk!

pvc vloerpatroon vtwonen
Pvc vloer LayRed Moduleo

Waar moet je op letten bij het leggen van een pvc vloer of laminaat?

Zeker als het gaat om een pvc-vloer is het belangrijk om te weten of de ondergrond egaal is. Dat geldt ook voor strakke vloeren die je kamerbreed wilt leggen zoals vinyl of marmoleum. Bij een pvc vloer werk je met een ondervloer om geen last te hebben van oneffenheden. Een pvc vloer kan je zwevend leggen of je kan hem verlijmen. Maar dat is alleen nog maar het technische gedeelte. Stel je wilt een pvc vloer in patroon leggen zoals visgraat. Dan is het belangrijk om te weten dat je met een visgraatmotief pvc-vloer vanuit het midden begint en niet aan de zijkant… Nou, onze vakmensen weten dat toevallig wel. Daar zijn ze vakmensen voor 🙂

Laminaat laten leggen

Ook hier zijn een aantal handige weetjes, waar begin je met het leggen van laminaat? Kies de lange zijde en begin in een hoek. En vervolgens is het net als met lezen en schrijven, laminaat leg je van links naar rechts. De laminaatvloer leg je niet pal tegen de muur aan, er zijn afstandhouders die ervoor zorgen dat de vloer iets ruimte heeft, hier zie je later niets van want de plinten verdekken de kier.

En ja hoor, de plinten die plakken of monteren we natuurlijk tegelijk met je laminaatvloer, niet pas wanneer je jouw woning te koop zet…  Eigenlijk hoef je dit allemaal niet te onthouden want je mag ook je nieuwe laminaat laten leggen door onze vakmensen, die zorgen er wel voor dat de klikvloer planken strak op elkaar aansluiten en dat jij geniet van je mooie laminaatvloer.

Welke vloer kan je leggen met vloerverwarming?

Los van het leggen van alle soorten vloeren denken de vakmensen van de Woonspecialist ook graag met je mee wat vloerverwarming betreft. Want wat is jouw beste keuze? Kan je vloerverwarming wel of niet combineren met

  • pvc vloeren
  • laminaat
  • vinyl
  • tapijt

Profiteer van jarenlange ervaring en kennis rond vloeren leggen en laat je adviseren, kies de mooiste en meest geschikte vloer die jij op vloerverwarming laat leggen! Vloerverwarming is hot, want je hebt en geen radiatoren meer in je kamer en door de gelijkmatige en snelle verwarming zet je de thermostaat een graadje lager, zo heb je ook nog eens minder energiekosten. Een duurzame, energiezuinige, makkelijke en mooie vloer waar je nog jaren plezier van hebt. Dat is je wens toch? Laat die dan uitkomen door de kwalitatief goede vloeren van de Woonspecialist én het vakmanschap van onze vloerenleggers.

Hoeveel kost het om een vloer te leggen?

Dat hangt van verschillende factoren af en bij de Woonspecialist weet je van te voren wat de kosten van je nieuwe vloer zijn. Wij maken een offerte en daarin zie jij staan wat de vloer kost, het aantal vierkante meters dat nodig is, alle overige materialen, de kosten voor het leggen van de vloer en stel dat je voor vloerverwarming kiest dan zie je de prijzen die daarbij horen natuurlijk ook in de offerte staan. Duidelijk verhaal, geen verrassingen en volledig overzicht voor jou, want dat vinden we belangrijk.

PUUR steen
pvc vloer en vloerverwarming slaapkamer pvc tegeltjes vloerpatroon
Liefs, Bo
Blog foto Bo