Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Over ons

Onze missie

De Woonspecialist staat voor kwaliteit. Maar wat houdt dat nou precies in? In onze missie lees je meer over het vakwerk en de service dat bij de Woonspecialist centraal staat. 

Onze missie

Merken

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Merken

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen bij de Woonspecialist, daar hebben wij aandacht voor. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor een goene toekomst. Daarom bieden wij je een aantal producten aan die duurzaam zijn. Zo kan jij zelf een positieve bijdragen leveren en een bewuste keuze maken voor het milieu. Benieuwd naar onze duurzame producten? Of onze tips en trucs voor een duurzame woonstijl?  

Duurzaamheid

CBW erkend

De Woonspecialist heeft uitsluiten CBW-erkende winkels en dat biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. 

Vacatures

De Woonspecialist is hét adres voor vloer-, wand- en raamdecoratie. Wij hebben een zeer compleet en actueel assortiment. Wij leveren altijd maatwerk en omdat we service belangrijk vinden, wordt het aanbrengen en plaatsen door eigen vakmensen verzorgd. En daar zijn we met regelmaat naar op zoek.

Vacatures