Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Inspiratie

Is het tijd om jouw woning opnieuw in te richten en vraag jij je af wat de nieuwste trends zijn rond kleuren en materialen? Of wil je de doorleefde vloer vervangen en ben je op zoek naar verschillende voorbeelden die bij jouw woonstijl passen? En welke effecten kan je met sfeervolle gordijnen creëren?

Verzamel ideeën voor jouw unieke woonstijl

Een foto of voorbeeld zegt veel mensen meer dan 1000 woorden. En gelukkig zijn er op het gebied van woninginrichting prachtige sfeerfoto’s van vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Hier begint jouw reis naar een interieur dat straks jouw nieuwe thuis is. Want hoe meer jouw inrichting aansluit bij jouw wensen en verwachtingen, hoe meer voel jij je thuis.

Laat je online en in de showroom inspireren

Wij hebben ideeën, trends en nieuwste ontwikkelingen voor je verzameld want dat is ons vak. En wie weet ontdek je hier jouw droom interieur. Heb je genoeg ideeën en wil je deze graag met een adviseur bespreken? Maak dan een afspraak in een van onze winkels, wij laten jou graag stalen en voorbeelden in het echt zien. Zo krijg je een nog betere indruk van je nieuwe vloer, gordijnen of raamdecoratie en geniet je straks jaren van je nieuwe interieur. Wij wensen je voor nu veel inspiratie-plezier en voorpret! 

Woonstijlen

Wij hebben zes woonstijlen samengesteld. Basic, design, industrieel, klassiek, landelijk en Scandinavisch. Deze vormen een basis voor je kamer of woning en geven richting aan de inrichting van je huis. Een huis waar jij je thuis voelt. 

Woonstijlen

Woonblogs

Alles over interieur, advies en inspiratie op dit gebied.

Lees het in onze blogs.

Woonblogs

Trendoverzicht

Wil jij ook zo'n sfeervolle woonkamer met trendy gordijnen? Of juist verduisterende raamdecoratie die je via jouw smartphone kan bedienen?

Trendoverzicht

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.