De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Interieuradvies
Altijd het beste advies voor jouw interieur!

Interieuradvies

Vakkundig advies

Bij de Woonspecialist werken vakmensen, met een passie voor woninginrichting. Dit begint bij onze winkels, waar je gegarandeerd bent van een deskundig advies en heel veel inspiratie. Tot aan onze monteurs want zij leveren puur vakmanschap; netjes, strak en tot in de puntjes afgewerkt. Wil je meer weten, kom langs in onze winkel of maak een afspraak!

Beleef en kies jouw nieuwe interieur

Advies begint voor ons met het luisteren naar jouw wensen. En dat maakt ons vak juist zo leuk, een fijn interieur is voor ieder persoon en ieder huis een ander verhaal, daar spelen wij met kennis, ervaring en actuele trends op in. Hoe kunnen wij samen jouw wensen voor nieuwe raamdecoratie of een nieuwe vloer perfect realiseren? Wij kijken graag naar wat kan, welke producten praktisch en kwalitatief goed zijn en of ze onwijs mooi staan in jouw woning.

Maak makkelijk de beste interieur keuzes

Samen met jou gaan wij op zoek naar een passende oplossing, voor elk budget. Onze Woonspecialist winkel is ontstaan uit volle passie voor het inrichten van jouw woning. Wij zijn dan ook pas tevreden als jij dat bent!

BeCe raamdecoratie_Venitian blinds_Bamboo
Luxaflex

Vakkundig advies op maat

Weet je al wat je wilt kiezen of  heb je gewoonweg geen idee? Heb je behoefte aan advies of zoek je een passende oplossing voor je woonwensen en budget? Wil je inspiratie of onze producten gewoon zelf eerst even bekijken? Uit ervaring weten wij dat vakkundig advies het halve werk is. Dat je dankzij deskundig advies uit volle overtuiging voor kwalitatieve raambekleding of een vloer kiest betekent, dat je er jaren van geniet. En dat is juist de bedoeling!

Wij hebben de kennis, een prachtig, ruim en kwalitatief goed assortiment aan woninginrichting producten en de vakmensen die jouw nieuwe interieur verzorgen. Jij hoeft dus alleen volop te  genieten van je niuewe aankoop voor in huis.

Waar mogen wij je mee helpen? Maak eenvoudig een afspraak en we beantwoorden al jouw interieurvragen!

Pvc vloer LayRed Moduleo

Advies nieuwe vloer

Het voordeel van de Woonspecialist is, dat onze adviseur samen met jou kijkt welke nieuwe vloer het beste bij jouw situatie en woonstijl past. Druk gezin? Dan kies je bij ons uit de mooiste pvc vloeren, marmoleum of betonlook vloeren die tegen meer dan een stootje kunnen. Industriële woonstijl? Kom de betonlook vloeren ervaren in de showroom, leg verschillende vloerstalen op de grond en ervaar hoe het voelt om erover heen te lopen.

Heb je eenmaal jouw nieuwe vloer gekozen? Dan zijn de volgende stappen voor onze vakmensen onderdeel van goed advies en vakmanschap:

  • Het leveren van de juiste hoeveelheid vloer voor de vierkante meters van je kamer
  • Het leggen van de vloer tot aan het monteren van de plinten
  • Het geven van tips hoe jij je vloer het beste kan onderhouden
Gordijnen gordijnstoffen merk Kobe

Advies gordijnen en raamdecoratie op maat

Voor gordijnstoffen geldt hetzelfde als voor een nieuwe vloer. Wij luisteren goed naar jouw wensen en kijken samen naar je interieur en styling ideeën. Kies je voor prachtige transparante vitrages of voor isolerende overgordijnen? Je mag van ons advies over kleuren en soorten gordijnstoffen verwachten, kennis en vakmanschap over ophangsystemen en de juiste plooi en tot slot het inmeten en monteren van de gordijnen.

Liever geen gordijnen maar strakke plissés, stijlvolle shutters of een van de andere mooie raamdecoratie producten uit ons assortiment? Ook dan kan je van ons vakkundig advies verwachten over: