De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
vloerkleed vierkant slaapkamer
Altijd de nieuwste trends

Actuele collecties

Bij de Woonspecialist vind je de nieuwste en meest populaire collecties van bekende merken. Graag combineren wij samen met jou de woontrends van het komende jaar tot jouw trendy maar eigen droompaleis! Wij adviseren je graag over interieurtrends en prachtige combinaties.

Woontrends en innovatieve merken

We kiezen onze producten met zorg uit en werken met toonaangevende en hoogwaardige merken:

  • Exclusief verkrijgbaar bij de Woonspecialist: WIJS. Hoogwaardige pvc-vloeren.
  • Voor raamdecoratie denk aan Luxaflex®, Multisol, Blend en meer.
  • Wij leggen vloeren van merken als Moduleo, Desso, Interfloor en meer.
  • Trendy gordijnen kies je uit een ruim assortiment, onder andere Vadain, Eijffinger, Holland Haag.

Van inspiratie naar jouw nieuwe interieur

Natuurlijk laten wij jou de nieuwste woontrends en innovatieve producten graag in de winkel zien. Kom gerust de prachtige gordijnstoffen voelen, loop over vloerstalen of test de raamdecoratie en ervaar jouw nieuwe interieur!

Wat je ook alvast kan doen is hier op de website jouw woonstijl kiezen en wie weet ontdek je tussen onze woonblogs een nieuwe interieurtrend die je aanspreekt. Vragen? Neem contact op, onze medewerkers adviseren je graag!

Luxaflex duette slides

Ben jij net als ons een echte trendsetter?

Hunter douglas

Slimmer Wonen

Slimmer wonen is tegenwoordig helemaal hot. En terecht, want het maakt ons leven een stuk makkelijker én leuker! Van slimme thermostaten tot aan raamdecoratie die je op afstand kunt bedienen: de mogelijkheden zijn eindeloos. En het mooie is, je hoeft geen technische genie te zijn om het te kunnen installeren en gebruiken.

Met slimme apparaten in huis kun je bijvoorbeeld op afstand je temperatuur regelen, of met slechts 1 druk op de knop je raamdecoratie half open zetten. Het is niet alleen handig, maar ook nog eens energiebesparend en het maakt jouw huis een stuk veiliger. Zo wordt slimmer wonen een echte win-win situatie!

Wij monteren jouw slimme raamdecoratie, van bekende en hoogwaardige systemen, zoals:

Bij ons vind je de nieuwste trends en innovaties op het gebied van smart home raamdecoratie!

PUUR natuur kurk landscape

Duurzaam wonen

Als het gaat om duurzaam wonen, zijn wij de trendsetter! Bij ons vind je niet alleen de nieuwste woontrends, maar ook milieubewuste en innovatieve ontwikkelingen. Zo worden gordijnstoffen van gerecycled materiaal gemaakt, zoals PET-flessen en vloeren gemaakt van duurzaam materiaal zoals kurk.

Energiezuiniger wonen

En daar houdt het niet op, want wij bieden ook elektrisch bedienbare raamdecoratie aan waarmee je energie bespaart. Zo zetten we samen de trend richting levensbestendig en duurzaam wonen.

Duurzame producten

We zijn constant bezig met vooruitkijken en wij denken na over hoe wonen er in de toekomst uit zal zien. Dit doen wij in samenwerking met de bekendste merken. Kortom, wij zijn de trendsetter op het gebied van duurzaam wonen en dat zie je in ons assortiment!

Laat je in de showroom verrassen hoe trendy duurzame pvc vloeren of tapijt kunnen zijn. En wist je dat wij bij de Woonspecialist zelfs een eigen merk duurzame vloeren hebben? Laat je hier alvast inspireren door onze duurzame vloeren collectie PUUR.

DESSO Canvas Weave 9965 9975 220317 116059 (1) vloerkleed – kopie

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends!

Wanneer je jouw woninginrichting wilt veranderen komen er veel vragen op je af, zoals:

  • Welke kleur kies je voor je interieur?
  • Welke woontrends zijn er?
  • Welke meubels of materialen horen bij de interieurtrends van nu?

Sommige trends als betonlook vloeren, industriële stalen deuren of een visgraat pvc vloer worden klassiekers en zijn nu al niet meer weg te denken uit ons interieur. Hoe komt dat? Ze combineren makkelijk. En juist daar helpen wij je graag bij, jij hoeft het niet allemaal zelf te volgen, scheelt weer tijd!

Laat je inspireren!

Wij zitten constant in de woontrends en innovaties en geven je vakkundig advies. Zo zorgen wij, dat je makkelijk prachtige materialen combineert tot jouw trendy woonstijl. Of het nu gaat om een enkel gordijn, de hele vloer of een volledige woninginrichting: wij zitten constant bovenop de nieuwste woontrends en innovaties, zodat jij makkelijk een trendy woonstijl kunt creëren.

DESSO & Ex Nature 7852 206 210831 109350 A – kopie
Parade Paris 192 195 191 200811 086559 – kopie
Sigma kleur van het jaar 2022 woonkamer met lambrisering
PUUR natuur kurk vloer
Parade Paris 172 200811 086589 – kopie

Woontrends die je niet wilt missen!

Onze passie voor interieur en design zorgt ervoor dat we voortdurend op zoek zijn naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. We verkennen de markt, volgen de media en hebben contact met leveranciers op het gebied van wonen en interieur.

Met onze expertise en kennis inspireren wij je met de nieuwste en meest vooruitstrevende woontrends. Van kleuren en materialen tot vormen en stijlen, we hebben een compleet overzicht van de laatste ontwikkelingen in huis. Nieuwsgierig?

Ons trendoverzicht is de perfecte plek om te ontdekken welke woontrends er op dit moment hot zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe stijl voor je interieur, of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van interieurdesign, wij hebben de informatie die je zoekt!