De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Actuele collecties

Bij de Woonspecialist vind je de nieuwste en meest populaire collecties van bekende merken. Graag combineren wij samen met jou de woontrends van het komende jaar tot jouw trendy maar eigen droompaleis! Wij adviseren je graag rond interieurtrends en prachtige combinaties.

Woontrends en innovatieve merken

We kiezen onze producten met zorg uit en werken met toonaangevende en hoogwaardige merken:

 • Voor raamdecoratie denk aan Luxaflex, Multisol, Blend en meer.
 • Wij leggen vloeren van merken als Moduleo, Desso, Interfloor en meer.
 • Trendy gordijnen kies je uit een ruim assortiment, onder andere Vadain, Eijffinger, Holland Haag.

Van inspiratie naar jouw nieuwe interieur

Natuurlijk laten wij jou de nieuwste woontrends en innovatieve producten graag in de winkel zien. Kom gerust de prachtige gordijnstoffen voelen, loop over vloerstalen of test de raamdecoratie en ervaar jouw nieuwe interieur!

Wat je ook alvast kan doen is hier op de website jouw woonstijl kiezen en wie weet ontdek je tussen onze woonblogs een nieuwe interieurtrend die je aanspreekt. Vragen? Neem contact op, onze medewerkers adviseren je graag!

Luxaflex duette slides

Wij zijn trendsetters

De nieuwste trends; dat is mooi, maar weet je dat wij een échte trendsetter zijn? Wij houden van alles wat met interieur te maken heeft. Dat gaat veel verder dan de vraag: Welke kleur kies je voor je interieur?

Woontrends zie je op onze inspiratie pagina. Maar wij zijn al veel verder in de trends, denk aan milieubewuste en innovatieve ontwikkelingen! Zo kies je bij ons uit producten die trends zetten richting levensbestendig en duurzaam wonen. Denk aan:

 • Gordijnstoffen gemaakt van gerecycled materiaal zoals PET-flessen.
 • Vloeren gemaakt van duurzaam materiaal zoals kurk.
 • Elektrisch bedienbare raamdecoratie waarmee je energie bespaart.

Je merkt het al, onze passie gaat veel verder dan alleen de prachtige en nieuwe woontrends. Wij kijken ook vooruit, hoe ziet wonen er in de toekomst uit? Dit doen wij in samenwerking met de bekendste merken.

Duettes Luxaflex elektrisch bedienen | de Woonspecialist

Raamdecoratie en smart home

Energie besparen is een van de grote woontrends met het oog op onze toekomst en het milieu. Elektrisch bedienbare raamdecoratie draagt hier een steentje aan bij. Want je kan vanuit elke plek jouw plissés of vouwgordijnen open of dicht doen. Wat is daar energiebesparend aan?

 • Met warm weer sluit je de hitte op tijd buiten, je woning blijft koel.
 • Op koude dagen beperk je het warmteverlies via de ramen.

Je maakt optimaal gebruik van het isolerende effect van raamdecoratie. Je speelt direct in op veranderende weersomstandigheden, zo zorg je makkelijk voor een stabiele temperatuur in huis. Ook hier werken wij samen met bekende en hoogwaardige systemen, onder andere:

PUUR natuur kurk vloer

Duurzame vloeren

Nog zo’n trend: vloeren die duurzaam geproduceerd zijn. En dat gaat verder dan weinig energie verbruiken tijdens de productie of het transport zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Duurzame vloeren zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Dat kan zowel hergebruikt materiaal zijn maar ook makkelijk hernieuwbare materialen spelen hierbij een rol.

Laat je in de showroom verrassen hoe trendy duurzame pvc vloeren of tapijt kunnen zijn. En wist je dat wij bij de Woonspecialist zelfs een eigen merk duurzame vloeren hebben? Onze stoffeerders komen de vloer natuurlijk graag bij jou thuis leggen. Laat je hier alvast inspireren door onze duurzame vloeren collectie PUUR.

En laat je ook ontzorgen: onze vakmannen klaren de klus professioneel voor je, dat is de meetservice van de Woonspecialist!

Bekijk de meetservice van jouw woonwinkel via onderstaande knop.

www.alexandervanberge.nl

Wij volgen de trends voor jou

Wanneer je jouw woninginrichting wilt veranderen komen er veel vragen op je af, zoals:

 • Welke kleur kies je voor je interieur?
 • Welke woontrends zijn er?
 • Welke meubels of materialen horen bij de interieurtrends van nu?

Sommige trends als betonlook vloeren, industriële stalen deuren of een visgraat pvc vloer worden klassiekers en zijn nu al niet meer weg te denken uit ons interieur. Hoe komt dat? Ze combineren makkelijk. En juist daar helpen wij je graag bij, jij hoeft het niet allemaal zelf te volgen, scheelt weer tijd!

Wij zitten constant in de woontrends en innovaties en geven je vakkundig advies. Zo zorgen wij, dat je makkelijk prachtige materialen combineert tot jouw trendy woonstijl. Of het om een enkel gordijn gaat, of de hele vloer of een volledige woninginrichting maakt daarbij niet uit.