De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2217 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
allure_36
Een kast op maat met net dat beetje extra, bij Allure.

Allure

Allure_Logo-1

Een goede op maat gemaakte kast kan de ruimtes in je huis net dat beetje extra geven. Naast dat Allure kasten bekend staan om zijn hoogwaardige kwaliteit kun je zelf jouw wensen en behoeftes aangeven.

Met Allure zet je elke woonruimte naar jouw hand. De maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich perfect naar jouw huis. Allure biedt jou een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, op een smalle overloop of in een kleine slaapkamer. Al naar gelang de beschikbare ruimte worden de kasten afgesloten met schuif- of draaideuren. Je hebt de keuze in aluminium schuifdeuren, klassiek gefreesde schuifdeuren en inloopkasten. In de winkel krijg jij een vakkundig en persoonlijk advies.

Op maatgemaakte droomkasten

En weet je dat je met de kastaccessoires van Allure heel gemakkelijk de functionaliteit van de kast vergroot? Een extra legplank of een garderobestang is een eenvoudige en doeltreffende manier om nog meer gemak te ervaren.  Sfeervolle verlichtingsets zijn handig en verfraaien jouw kast.  Is de kast hoog? Met een garderobelift heb je geen trapje of kruk nodig.

Nog meer opberggemak nodig? Wat denk je van uitschuifbare garderobehouders, schoenenrekken, stropdassen-, riem-, of broekenhouders? Allure biedt daarnaast verschillende ladenblokken, al dan niet voorzien van soft-closing techniek. Handig voor ondergoed of sokken. Uiteraard kan je ook kiezen een ladenkast op maat te laten maken.