De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Luxaflex Shutters donkere raamdecoratie

Merken

De Woonspecialist werkt met de beste merken voor jouw nieuwe woninginrichting. Producten van merken als Luxaflex, Vadain of COREtec staan voor:

  • Goede kwaliteit
  • Diversiteit binnen het assortiment
  • Volop keuze qua kleuren en materialen
  • Uitstekende functionaliteit
  • Hoogwaardige techniek
  • Nieuwste trends en ontwikkelingen

Kies je voor een merkproduct dan ben je verzekerd van betrouwbaarheid, dit geldt zowel voor de levering als ook voor de garantie en service.

Wij kiezen de merken die wij je in onze showroom presenteren met zorg uit. Het zijn allemaal producten waar wij van overtuigd zijn en waar wij graag mee werken. Want woninginrichting is onze passie, en wij staan dan ook 100% achter onze keuzes. We zijn niet voor niets dé Woonspecialist.

Wil je meer weten over onze merken en producten? Op deze pagina stellen wij een aantal merken alvast voor. Klik op het logo en je leest alvast alles over de prachtige producten van populaire merken als Eijffinger, Moduleo of Desso. Meer sfeerfoto’s en combinaties per woonstijl hebben wij voor jou samengesteld op onze inspiratie pagina’s.

Beleef je favoriete merk in de woonwinkel

Wil je een product van een bepaald merk niet alleen zien maar ook beleven, aanraken, voelen? Dat kan! Kom langs in de showroom en laat je verrassen door het ruime assortiment aan vloerstalen, gordijnstoffen en raamdecoratie producten. En natuurlijk kan je ook meteen een afspraak maken voor een adviesgesprek waarin wij samen jouw interieur wensen bespreken, wij helpen je graag!