De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2219 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Unilux hor voor deur
Unilux - horren op maat voor elk raam en elke deur!

Unilux

Unilux

Je ramen en deuren open zetten om je huis goed te ventileren is iets wat iedereen doet, maar niemand zit te wachten op insecten in huis; verschrikkelijk! Een hor voor je raam of deur is onmisbaar, het houd alle insecten buiten, terwijl je kunt genieten van de frisse lucht die lekker naar binnen waait. Wanneer schaf jij een hor aan?

Horren op maat

Bij de Woonspecialist vind je een passende hor voor elk raam of deur. Hoogwaardige producten en een groot assortiment is wat je kunt verwachten. Kom naar de winkel en bekijk met je eigen ogen welke uitvoeringen en kleuren van frames en gaas wij ter beschikking hebben. Unilux is één van onze A-merken als het gaat om horren. Kijk jij het bekende tv programma ‘Eigen huis en tuin’ op RTL? Daar komen de horren van Unilux regelmatig voorbij!

Welke soorten horren heeft het merk Unilux?

Of je nu op zoek bent naar een plissé hordeur of rolhorren en vaste inklemhorren, alle horren van Unilux worden in hun eigen fabriek in Nederland geproduceerd! Hierdoor zijn de levertijden kort en kunnen zelfs horren op maat binnen een zeer korte tijd geleverd worden, fantastisch!

Horren voor openslaande deuren

De horren van Unilux zijn uniek in Nederland, waarom? In Nederland draait jouw achterdeur naar buiten open in tegenstelling tot de achterdeuren in de meeste landen. Unilux maakt daarom gebruik van een ander systeem om de hor in te kunnen plaatsen.

Unilux is als hoogwaardig merk gespecialiseerd in het maken van horren op maar voor alle ramen en deuren in jouw huis. Unilux zit in de buurt waardoor je gemakkelijk aan kunt kloppen voor onderdelen, eventuele vragen of een kleine reparatie, handig toch? Ben je benieuwd uit welke soorten hordeuren en raamhorren je kan kiezen? Wij stellen alle Unlilux raam- en deurhorren aan je voor, lees snel verder!

UNILUX raamhorren_Frissenachten8-9

Hordeuren van het merk Unilux

Hordeuren vind je in drie verschillende soorten: plisséhordeur, rolhordeur en de (vaste) schuifhordeur. In alle hordeuren vind je zwart gaas zodat het wel goed zichtbaar is en je er niet per ongeluk doorheen loopt.

Plisséhordeur

Een plisséhordeur is de populairste hor voor een deur om twee redenen:

  • Een plisséhordeur schuif je opzij en het plisségaas vouwt zich op. Hierdoor maak je maximaal gebruik van de ruimte en de breedte van je doorgang.
  • Je kan vrij kiezen of je de plissé hordeur tussen of op het kozijn plaatst. De hor kan in of op de dag gemonteerd worden.

Rolhordeur

Dit is een praktische hordeur en neemt weinig ruimte in beslag. Het horrengaas rolt zich op in een cassette die aan de zijkant van de deur zit, hier zie je bijna niets van. Een rolhordeur kan horizontaal of van boven naar beneden werken, handig! Het gaas loopt tussen geleiders en de rolhordeur heeft vaak een magneetsluiting.

Vaste of Schuifhordeur

Bij dit type hordeur heb je een aluminium frame met horgaas. Heb je een draaideur dan kan de vaste hordeur ook als pendeldeur geleverd worden. Deze kan aan zowel de binnen- als buitenkant geopend worden. Heb je een schuifdeur dan loopt het frame op rails en schuif je het naar links of rechts.

Unilux deurhor plisséhordeur

Raamhorren van het merk Unilux

Naast hordeuren heeft Unilux ook verschillende soorten horren voor het raam. Bij Unilux maken ze raamhorren op maat, dus heb je een klein raam of juist een hoog of breed raam? Of een draaikiepraam, geen probleem, niks is te gek voor Unilux!

In de avond of ochtend je deuren en/of ramen open zetten is heerlijk voor de ventilatie van jouw woning, maar voordat je het weet zijn de muggen of insecten door de opening je kamer binnen gevlogen. Met een goed passende raamhor doe je jezelf een plezier en hoef je in de nacht niet het irritante gezoem van een mug aan te horen, wacht niet langer!

Horren voor elk raam

Het maakt bij het merk Unilux niet uit wat voor soort raam jij hebt. Je kiest uit dit assortiment:

  • Horren voor draairaam (naar binnen / buiten)
  • Horren voor dakraam
  • Horren voor draaikiepraam
  • Horren voor schuifraam

De raamhorren van Unilux zijn ook nog eens duurzaam. Alle raamhorren worden namelijk gemaakt van recyclebaar aluminium. In tegenstelling tot de hordeuren is het gaas in de raamhorren juist zo doorzichtig mogelijk. Per soort raam kan je uit verschillende horren kiezen: plisséraamhorren, rollende raamhorren en vaste raamhorren.

Heb je huisdieren? Kies dan voor een vaste hordeur met extra sterk petscreen. Dit type hordeur is tevens met pollengaas leverbaar, heel fijn wanneer je allergisch bent of hooikoorts hebt. Alle extra eisen en wensen rond horren mag je aan onze vakmannen voorleggen, wij zijn niet voor niets Unilux erkend dealers.

Unilux raamhor plisséraamhor

Horren inmeten en monteren

Bij de Woonspecialist bieden wij je een ruim assortiment aan raamhorren, deurhorren en maatwerk producten. Je mag ook op onze service vertrouwen. Het inmeten van horren en het monteren van je nieuwe raam- of deurhor op maat voeren wij graag voor je uit. Wil jij niet alleen de insecten buiten houden maar ook ongestoord genieten van open ramen en deuren én mooi weer met de horren van het merk Unilux? Dan helpen wij je graag om de juiste keuzes te maken. Kom eens langs in de showroom of neem contact op!