De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1383 klanten
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Unilux

Unilux

Je huis goed ventileren is essentieel voor je gezondheid, maar niemand zit te wachten op insecten is huis. Een hor voor je raam of deur is hierdoor onmisbaar en tweeledig, het houdt je huis insectvrij en je kunt toch de frisse lucht naar binnen laten stromen.

Horren op maat

Voor ieder raam of iedere deur vind je een geschikte hor bij de Woonspecialist. Zo hebben we o.a. horren van Unilux. Van plissé hordeuren tot rolhorren en vaste inklemhorren, alle horren van Unilux worden in hun eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen zelfs horren op maat binnen een zeer korte tijd geleverd worden.

De horren van Unilux zijn uniek in Nederland, en dat is nodig ook. In Nederland draait je achterdeur namelijk naar buiten open, in tegenstelling tot de achterdeuren in de meeste andere landen. Dit vraagt dan ook om een ander systeem om de hor in te kunnen plaatsen. Unilux is gespecialiseerd in het maken van de juiste hor voor alle mogelijke ramen en deuren in je huis. Bovendien kunnen de horren van Unilux altijd gerepareerd worden, en gaan dus veel langer mee.


Hordeuren & raamhorren

Hordeuren vind je in drie verschillende soorten: plisséhordeur, vaste oftewel schuifhordeur of een rolhordeur. In alle hordeuren vind je zwart gaas zodat het wel goed zichtbaar is en je er niet per ongeluk doorheen loopt. Ook horren voor het raam zijn er in verschillende soorten. Plissé horren, rollende of vaste horren, voor ramen die naar binnen of juist naar buiten draaien, dakramen of draaikiepramen. Alle raamhorren worden gemaakt van recyclebaar aluminium en in tegenstelling tot de hordeuren is het gaas in raamhorren juist zo doorzichtig mogelijk.