De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
BeeldenUnilux2019liggend_001
Unilux - horren op maat voor elk raam en elke deur!

Unilux

Unilux

Je huis goed ventileren is essentieel voor je gezondheid, maar niemand zit te wachten op insecten is huis. Een hor voor je raam of deur is hierdoor onmisbaar en tweeledig, het houdt je huis insectvrij en je kunt toch de frisse lucht naar binnen laten stromen.

Horren op maat

Voor ieder raam of iedere deur vind je een passende hor bij de Woonspecialist. Wij werken met hoogwaardige producten, zo heb je veel keuze wat de uitvoering én kleuren van frames of het gaas van de horren betreft. Een van onze A-merken is Unilux, misschien heb je de Unilux horren al een keer in het bekende tv programma ‘Eigen huis en tuin’ op RTL gezien?

Welke soorten horren heeft het merk Unilux?

Van plissé hordeuren tot rolhorren en vaste inklemhorren, alle horren van Unilux worden in hun eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Hierdoor zijn de levertijden kort en kunnen zelfs horren op maat binnen zeer korte tijd geleverd worden.

Horren voor openslaande deuren

De horren van Unilux zijn uniek in Nederland, en dat is nodig ook. In Nederland draait je achterdeur namelijk naar buiten open, in tegenstelling tot de achterdeuren in de meeste andere landen. Dit vraagt dan ook om een ander systeem om de hor in te kunnen plaatsen.

Unilux is als hoogwaardig merk gespecialiseerd in het maken van maatwerk horren voor alle mogelijke ramen en deuren in je huis. En omdat Unilux in de buurt zit kan je makkelijk aankloppen bij vragen, voor onderdelen of een kleine reparatie, geen probleem! Ben je benieuwd uit welke soorten hordeuren en raamhorren je kan kiezen? Wij stellen alle Unlilux raam- en deurhorren aan je voor, lees snel verder!

UNILUX raamhorren_Frissenachten8-9

Hordeuren van het merk Unilux

Hordeuren vind je in drie verschillende soorten: plisséhordeur, rolhordeur en de (vaste) schuifhordeur. In alle hordeuren vind je zwart gaas zodat het wel goed zichtbaar is en je er niet per ongeluk doorheen loopt.

Plisséhordeur

Dit is de meest populaire hor voor een deur. En dat heeft twee redenen.

1: Een plisséhordeur schuif je opzij en het plisségaas vouwt zich op. Hierdoor maak je maximaal gebruik van de ruimte en de breedte van je doorgang.

2: Je kan vrij kiezen of je de plissé hordeur tussen of op het kozijn plaatst. De hor kan in of op de dag gemonteerd worden.

Rolhordeur

Dit is een praktische hordeur en neemt weinig ruimte in. Het horrengaas rolt zich op in een cassette die aan de zijkant van de deur zit, hier zie je bijna niets van. Een rolhordeur kan horizontaal of van boven naar beneden werken, handig! Het gaas loopt tussen geleiders en de rolhordeur heeft vaak een magneetsluiting.

Vaste of Schuifhordeur

Bij dit type hordeur heb je een aluminium frame met horgaas. Heb je een draaideur dan kan de vaste hordeur ook als pendeldeur geleverd worden. Deze kan aan zowel de binnen- als buitenkant geopend worden. Heb je een schuifdeur dan loopt het frame op rails en schuif je het naar links of rechts.

Unilux deurhor plisséhordeur

Raamhorren van het merk Unilux

Ook horren voor het raam zijn er in verschillende soorten. Bij Unilux maken ze raamhorren op maat, dus heb je een klein raam of juist een hoog of breed raam? Of een draaikiepraam, ook daar kan je een maatwerk raamhor voor laten maken.

Je wilt graag je woning goed ventileren, dus je zet de ramen open en voor dat je het weet zijn muggen of insecten per ongeluk door de opening je kamer binnen gevlogen. Jij niet blij, insect ook niet. Met een goed passende raamhor doe je jezelf een plezier en je hoeft de mug, vlieg of bij niet te vangen.

Horren voor elk raam

Het maakt bij het merk Unilux niet uit wat voor soort raam jij hebt. Je kiest uit dit assortiment:

  • Horren voor draairaam (naar binnen / buiten)
  • Horren voor dakraam
  • Horren voor draaikiepraam
  • Horren voor schuifraam

Alle raamhorren worden gemaakt van recyclebaar aluminium en in tegenstelling tot de hordeuren is het gaas in raamhorren juist zo doorzichtig mogelijk. Per soort raam kan je uit verschillende horren kiezen: plisséraamhorren, rollende raamhorren en vaste raamhorren.

Heb je huisdieren? Kies dan voor een vaste hordeur met extra sterk petscreen. Dit type hordeur is tevens met pollengaas leverbaar, heel fijn wanneer je allergisch bent of hooikoorts hebt. Alle extra eisen en wensen rond horren mag je aan onze vakmannen voorleggen, wij zijn niet voor niets Unilux erkend dealers.

Unilux raamhor plisséraamhor

Horren inmeten en monteren

Bij de Woonspecialist bieden wij je een ruim assortiment aan raamhorren, deurhorren en maatwerk producten. Je mag ook op onze service vertrouwen. Het inmeten van horren en het monteren van je nieuwe raam- of deurhor op maat voeren wij graag voor je uit. Wil jij niet alleen insecten redden maar ook ongestoord genieten van open ramen en deuren en mooi weer met de horren van het merk Unilux? Dan helpen wij je graag om de juiste keuzes te maken wat het type hor betreft en het gaas. Kom gewoon langs in de showroom of neem contact op!